Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji radu, když zapnu počítač (Notebook ) tak strašně dlouho trvá než se uvede do provozu. Možná že by stačilo nějaký program který by ho vyčistil ale nevím jaký, a ještě aby toho nebylo málo tak se objeví text - Program Visual C Command Line Compiler přestal pracovat. Problém způsobil že program přestal správně fungovat. Systém Windows program ukončía oznámí vám, zda je k dispozici řešení. tak jsem to nechal a stejně sem se nadočkal oznámení co mám dělat. Nejsem si vědom že bych něco vymazal a tak nevím co mám dělat, poradí mě někdo? Moc děkuji
Nejkvalitnější vyčištění je opravdu formát a nová instalace, ale zkuste nejprve programy piriform.com/... , malwarebytes.org/... ; toolslib.net/... a pak projet komplet antivirem, nejlépe přes eset.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.