Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych sehnat nějaké tišší chlazení pro ATI Radeon 9600 než je tam normálně. Chtěl bych si totiž vyměnit i chladič na procesoru, ale nemá to cenu pokavaď na grafice nechám ten"vysavač"co je tam teď.
Čím levnější, tím lepší - ale zase né za každou cenu, chci si užít trochu ticha.
a propos: nevíte jak je to s výměnou chlazení na grafikách? Nikdy jsem to nedělal, tak jestli na tom neni něco komplikovanýho...
Pokud Vám pomůže obrázek, tak tady jsem jeden našel:
Pokud je hlučnost od začátku, pak je to dáno, ale pokud se hlučnost objevila v poslední době, pak se púodívej třeba sem: poradte.cz/...
Ahojas Troja
Díky za odpovědi, ale nakonec se mi podařilo jedno chlazení najít. Je přímo určené pro tuhle grafickou kartu. Můžete se na ní podívat zde: agen.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.