Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je tichý HDD

Od: pavlinos* odpovědí: 7 změna:

zdravím,měl bych prosbu.mohli byste mi poradit nějaký velice tichý HDD se SATA 1?(myslím že je to 1,protože když se podívm do EVERESTU,tak to píše jen rozhraní:SATA)Ten můj je starý zhruba 4 roky a je velice hlučný.díky moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A je to 3,5 nebo 2,5 palce?A jakou velikost?Jinak sice je to dražší,ale co SSD disk?Skládá se z paměťových modulů nic se tam netočí,rychlejší přístup,atd.

troja*

Ještě si přečti: >tady<

pavlinos*
hodnocení

Tak SSD by také špatný nebyl,ale já jsem spíše pro HDD.Jinak velikopst si tak představuju těch 120GB?nebo rovnou 500,ale to je jedno..spíš mi jde o to,aby mi někdo poradil takovou značku,která nehlučí a zaroveň je kvalitní a také rychlá.díky

pokud ti stačí ta velikost, šel ybch do tohoto:

interlink.tsbohemia.cz/...

pavlinos*
hodnocení

Díky,ten bych určitě vzal,jenže já nemam SATA II,ale SATA I :(

SATA II disky jedou i na SATA I. S nekompatibilitou jsem se nesetkal.

jj, já taky ne a krom toho WDčka mají často i přepínač, kdyby náááhodou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]