Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Obracím se na PC poradce s prosnou o pomoc. Místo domovské stránky Seznam.cz se mi najednou vnutila stránka:
A společně s ní mi i při nepatrném pohybu myši mimo text naskakují sportovní a reklamní stránky + hazardní herny.
Pokoušela jsem se, ale bezvýsledně opět nastavit domovskou stránku. Problém se projevuje i na jiných prohlížečích které jsem k vůli tomu vyzkoušela. (Odesláno z Chrome)
Za ochotu pomoci, předem děkuje
Arwan
dobrý den, tak něco podobného se mi taky stalo. něco jsem prohlížel, nějaké stránky a najednou jsem v tom až po uši. to samé naskakovaly jiné stránky a reklamy. musel jsem vyhledat pomoc na pc a nechat vyčistit pc . pak bylo vše v pořádku, ale musel jsem zaplatit. bohužel!
Něco podobného jsem taky měl, spustil jsem Avast, zkotroloval doplňky prohlížečů, ty špatné nechal odstranit a byl klid.
Zdravím
a děkuji za dobrou radu.
Nainstalovala jsem si proto jednorázově Avast a postupovala podle návodu a ješte zametla s pomocí Cleneru.
Je vidět že ani Microsoft Securit/... není všemocný i když mimo tyto problémy nezklamal nikdy.
Asi už někoho naštvu, ale ... zkuste nejdřív pročistit klasikou: ccleaner, malwerbytes, adwcleaner
Zdroj: poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.