Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechtěná stránka

Od: arwan® odpovědí: 6 změna:

Zdravím

Obracím se na PC poradce s prosnou o pomoc. Místo domovské stránky Seznam.cz se mi najednou vnutila stránka:

esurf.biz/...

A společně s ní mi i při nepatrném pohybu myši mimo text naskakují sportovní a reklamní stránky + hazardní herny.

Pokoušela jsem se, ale bezvýsledně opět nastavit domovskou stránku. Problém se projevuje i na jiných prohlížečích které jsem k vůli tomu vyzkoušela. (Odesláno z Chrome)

Za ochotu pomoci, předem děkuje

Arwan

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blk88
hodnocení

2x

dobrý den, tak něco podobného se mi taky stalo. něco jsem prohlížel, nějaké stránky a najednou jsem v tom až po uši. to samé naskakovaly jiné stránky a reklamy. musel jsem vyhledat pomoc na pc a nechat vyčistit pc . pak bylo vše v pořádku, ale musel jsem zaplatit. bohužel!

hodnocení

Zdravím a děkuji za odpověď

No vidím, že stejné problémy má víc uživatelů internetu - vzhledem k tomu že už se tady stejný problém řešil a bez plusového výsledku.*zed*

hodnocení

2x

Něco podobného jsem taky měl, spustil jsem Avast, zkotroloval doplňky prohlížečů, ty špatné nechal odstranit a byl klid.

hodnocení

Zdravím

a děkuji za dobrou radu.*palec*

Nainstalovala jsem si proto jednorázově Avast a postupovala podle návodu a ješte zametla s pomocí Cleneru.

Je vidět že ani Microsoft Securit/... není všemocný i když mimo tyto problémy nezklamal nikdy.

hodnocení

1x

Asi už někoho naštvu, ale ... zkuste nejdřív pročistit klasikou: ccleaner, malwerbytes, adwcleaner
Zdroj: poradte.cz/...

bruno*
hodnocení

0x

Zkuste obnovení systému od data, kdy k problému došlo. Není třeba se bát ztráty dat ani instalovaných programů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]