Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat s touto stránkou?

Od: domcas771* odpovědí: 10 změna:

tato stránka (viz.obrázek) se mi pořád oběvuje,i když jsem si několikrát nastavila jako domovskou stránku seznam nevim jak tuto stránku odstranit aby se mi už neoběvovala :(

Co mám dělat s touto stránkou?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Stránku byste mohla odstranit jen v případě, že by patřila Vám.

Budete muset odinstalovat doplněk do prohlížeče SearchPils,

který jste si zřejmě nainstalovala s některým programem.

Příště si "hlídejte" instalační programy.

Nestačí jen instalaci automaticky odklikat, je potřeba číst, co Vám instalační programy píší,

a odmítnout instalaci čehokoliv, co program nabízí "navíc".

domcas771*
hodnocení

kde mám najít ten searchpils? abych ho mohla odinstalovat?

iz*

Omlouvám se za překlep, mělo být Search Pile.

Podle mne jde o lištu nebo jiný doplněk do prohlížeče.

Jaký prohlížeč používáte?

domcas771*
15.12.15 17:22
hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den.Nestahovala jste nějaký program, se kterým se tohle nainstalovalo?Zkuste se podívat v ovládacích panelech na seznam nainstalovaných programů a pokud to tam najdete,tak dejte odinstalovat.Nebo pak zkusit bod obnovení.

domcas771*
hodnocení

už jsem skoro všechno (krome tri overenych souburu) vymazala ze stahování, ale porad to tam je :(

hodnocení

0x

můžete zkusit iobit.com/... a podívat se na poslední instalované programy, toolbary,... co jste neinstalovala, můžete odinstalovat poslední instalované...

Tady bych ale viděl spíše nějakou "ware"formu - takže zkuste nejdřív pročistit klasikou piriform.com/... ; malwarebytes.org/... ; toolslib.net/...

doplněno 30.11.15 21:20:

neznám ho - zkuste, když to nebude fungovat, asi vám nepomohl...

domcas771*
hodnocení

V počitači mam již stahlou aplikaci Clean Master je to dobrý čistič na tuto stránku?

hodnocení

0x

Skuste sa pozrieť do nastavenia CHrome,položka rozšírenia,ak to tam nenajdete,Tak si otvorte rozšírené nastavenia a vyberte si pôvodné predvolené nastavenia.Ak to nepomôže,tak si naištalujte chrome nanovo,bez odinštalacie toho starého,on sa potom sám preištaluje a bude bez toho doplnku.

domcas771*
hodnocení

Takže si mam celý chrome odinstalovat? :/ celkem se bojim ze se mi pak neinstaluje jelikož uz sem ho mela stahli automaticky v pc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]