Nejste přihlášen/a.
tato stránka (viz.obrázek) se mi pořád oběvuje,i když jsem si několikrát nastavila jako domovskou stránku seznam nevim jak tuto stránku odstranit aby se mi už neoběvovala ![]()
Stránku byste mohla odstranit jen v případě, že by patřila Vám.
Budete muset odinstalovat doplněk do prohlížeče SearchPils,
který jste si zřejmě nainstalovala s některým programem.
Příště si "hlídejte" instalační programy.
Nestačí jen instalaci automaticky odklikat, je potřeba číst, co Vám instalační programy píší,
a odmítnout instalaci čehokoliv, co program nabízí "navíc".
Dobrý den.Nestahovala jste nějaký program, se kterým se tohle nainstalovalo?Zkuste se podívat v ovládacích panelech na seznam nainstalovaných programů a pokud to tam najdete,tak dejte odinstalovat.Nebo pak zkusit bod obnovení.
můžete zkusit iobit.com/... a podívat se na poslední instalované programy, toolbary,... co jste neinstalovala, můžete odinstalovat poslední instalované...
Tady bych ale viděl spíše nějakou "ware"formu - takže zkuste nejdřív pročistit klasikou piriform.com/... ; malwarebytes.org/... ; toolslib.net/...
neznám ho - zkuste, když to nebude fungovat, asi vám nepomohl...
Skuste sa pozrieť do nastavenia CHrome,položka rozšírenia,ak to tam nenajdete,Tak si otvorte rozšírené nastavenia a vyberte si pôvodné predvolené nastavenia.Ak to nepomôže,tak si naištalujte chrome nanovo,bez odinštalacie toho starého,on sa potom sám preištaluje a bude bez toho doplnku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.