Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybí logo Google

Od: gamapolis® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den.Už druhý den mě chybí na stránce Google jeho logo.Čas od času se změnilo(různá výročí,Valentin,vánoce ap.).Ale teď to vypadá tak,jak je na obrázku.Máte to někdo také?Děkuji.

Chybí logo Google

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já mám na místě loga animovaný gif. Je možné, že ho váš prohlížeč neumí.

google.cz/...

hodnocení

Aha.Tak to asi bude tím,že mám Firefox 25 a mám zakázané aktualizace.Dnes je tuším už verze 40,ale mě už 26.nevyhovovala.Píšu o tom ve vlákně,které založil Ben ohledně různých vylepšení.Díky.

iz*

To není verzí Firefoxu,

ale nastavením Firefoxu.

ben®

Dobrý den, já mám Firefox 19 a animované logo tam vidím (tedy, než ho ta ruka smaže).

Myslím, že animovaný GIF přehraje každý (i starší) prohlížeč. Možná se Vám stránka jen špatně načetla, ale po obnovení by to mělo fungovat. Ale, jinak máte pravdu - od 1. září je Google zase lepší, resp. si to o sobě myslí. Zdravím!

google-cz.blogspot.cz/...

doplněno 02.09.15 17:26:

Zkuste vyčistit cookies a mezipaměť toho Firefoxu a stránku Google znovu načíst. Ovšem, já mám zase několik dní problém s tím novým Seznamem (a a ni čištění Firefoxu nepomohlo).

doplněno 02.09.15 17:40:

No, tak to nevím. Já mám Seznam jako viz odkaz - a také nemohu na nic přijít, jak ho nějak vrátit nebo alespoň srovnat. A proto nemám rád to "vylepšování", které potom jen nasí*á. Ale, Vy můžete žít bez loga Google a já se obejdu bez Seznamu.

poradte.cz/...

doplněno 02.09.15 18:03:

Ano, je to hnusné, ale jinak to funguje. Nastavení Firefoxu bylo stále stejné, prohlížeč byl vyčištěn, pohrál jsem si i s různým nastavením Firefoxu - a stále nic. Já spíše tipuji na to, že "vylepšené"stránky nejsou odladěné a obsahují nějakou chybu. Ta se u někoho projeví a u jiného ne. Ovšem, kde je pravda těžko říci.

hodnocení

Dobrý den.Já už to mám Bene takhle 2 dny.Načtením to nebude,ale starším Firefoxem,zdá se taky ne.Vždycky po načtení čekám jestli se tam ta ruka neobjeví,ale ani po 2 minutách nic.Ale je fakt,že jsem zkusil nainstalovat Operu a tam to jde.A na Exploreru taky.

hodnocení

To je teda záhada.Zkusil jsem vyčistit mezipaměť,cookies-nepomohlo.Zkusil jsem Firedox do původního nastavení-nepomohlo.Tak vážně nevím.Se seznamem mám problém poslední týden.Strašně často zamrzá.

hodnocení

Musím říct,že ten Seznam, jak se Vám objevuje je opravdu hnusný.Já se bez toho loga obejdu,jsem tam jen na chvíli,když něco dávám do hledače a ten naštěstí funguje.Štve mě jen to,že předtím to šlo a po vylepšení ne.

hodnocení

Dobrý den.Bene,tak mi opět zmizlo to nehybné logo Google na Firefoxu.Na Opeře a Exploreru je v pořádku.Ještě přikládám odkaz na článek,o vylepšeních,která nás čekají.

zive.cz/...

hodnocení

0x

Taky se přidám... mě od minulé verze zase Firefox totálně zblbnul, takže nejen že mi vypnul hlavní nabídku, pro jistotu mi i smazal všechny záložky (naštěstí mám zálohy) a nepouští mě na některé šifrované stránky (v mé LAN síti). Přestal přehrávat streamovaná videa a začal vytuhávat. Takže u mě "kovářova kobyla" a dávám po xxx letech šanci IE11 :)

hodnocení

Dobrý den.Tak já mám Vistu a tam jde jen Explorer 9.A poslední dny se zasekává jak blázen.*nevi*

ben®

Dobrý den, teď jsem juknul na Google a logo je tam stabilní. Nic jsem s prohlížečem nedělal.

Zkuste si to. JInak, ten animovaný GIF v prvním příspěvku se u Vás v PC hýbe? Zdravím!

doplněno 02.09.15 18:54:

clayman - ještě před okamžikem byl na Google animovaný GIF (viz první příspěvek) a o ten šlo v dotazu. Nyní je tam logo jiné a "zpevněné"(viz Váš odkaz). Google se "vylepšuje"viz můj odkaz.

doplněno 02.09.15 19:08:

No, ale pohyblivou ruku jste viděl, tak prohlížeč má schopnost zobrazit animovaný GIF.

Proč to neudělal na stránkách Google, nevím. Ale, můžete si zkusit jiné stránky s GIFem a ověřit si to. Např. zde (a ještě je to sranda): humor.cz/...

doplněno 02.09.15 19:28:

gamapolis - když použijete ve Firefoxu Chybovou konzoli (přes Vývoj webu), tak zjistíte, že prakticky neexistuje bezchybná stránka - a i pro Google je tam dost zaplněno. Z toho bych vycházel, resp. toto bych považoval za nějaké vysvětlení problému. Ale, naštěstí to není problém život ohrožující .

hodnocení

Máte pravdu.Stabilní logo se teď objevilo.Ta pohyblivá ruka,co přiložil Jethro, tu tam nemám.A také jsem s tím nic nedělal,ani jsem nebyl u počítače.

hodnocení

Ano to z odkazu funguje normálně.Proč to na stránkách Google nešlo,ví pánbůh.Pohyblivá ruka mi šla na Opeře i na Exploreru.

hodnocení

Ano,teď jsem se na to podíval a je to tak.No,logo tam zatím je,tak budeme čekat jaké další vylepšení nás čeká.

hodnocení

0x

prastaré prohlížeče měly problém s PNG... každopádně nainstalovat nebo reinstalovat prohlížeč je dobrá volba. Obrázek kterým vám chybí je tento: google.cz/... (alespoň dnes)

isteron
hodnocení

0x

Ja mám toto, už od rána.

Chybí logo Google #2
iz*

Můžu se zeptat, jaký prohlížeč

a jaký operační systém používáte?

praivo*

Tohle vypadá na nějakou starší (? - nevím, nepoužívám) verzi Chromu a Windows 2000, možná XP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]