Nejste přihlášen/a.
Máte to taky tak nebo je chyba u mne?Včera se mi to objevilo a děsně mě to štve... Před několika dny mi psal pc hlášku chcete nový seznam- jasně že jsem nechtěla a najednou je tu tohle ...obnovu systému jsem dělala nic se nezměnilo, co tedy s tím?
doplněno 01.09.15 15:51:asi dávám blbé otázky ,nikdy se můj problém nevyřeší.
tak co neporadí ještě nědko něco?už jsem uplně bezradná asi vezmu pc a rozmlátím ho
Nikdo neuvěří co se stalo... říkám vyčistím pc cleanrem ...šup ...a naskočil mi tam starý dobrý seznam...ach doufám, že se to zas do rána nezmění
Dobrý den, to je nová podoba Seznamu. Když si kolečkem na myši sjedete až dolů, tak je tam možnost zobrazit starou verzi Seznamu. Ta vydrží do vymazání cookies ve Vašem prohlížeči, ale tím Vás nebudu zatěžovat. Zdravím!
doplněno 01.09.15 11:17:coklit - já mám ve Firefoxu JavaScript povolený stále a vidím Seznam také takto. Myslím, že je to jeho nová podoba a záměr tvůrců ("zlepšovatelů") stránek.
doplněno 01.09.15 11:24:coklit - teď jsem byl na Seznamu a tu možnost staré verze už tam dnes nevidím. Tak to bylo asi jen dočasně. Pokud nepomůže Vaše rada, tak už to jiné nebude.
doplněno 01.09.15 11:40:coklit - já se bez Seznamu obejdu, resp. neřeším jeho novou podobu. Když vypnu JavaScript a zase ho zapnu, tak si nijak nepomohu (ovšem, nemazal jsem cookies - zkusím to později). Pro tazatelku - po klepnutí na E-mail se potom můžete přihlásit.
Funguje Vám tento odkaz? seznam.cz/...
mám tam po přihlášení nastavený základní vzhled a vše jako jsem měla ,nic jsem neměnila a stejně tam je ta nová verze
Dobrý den, jestli mát také Firefox, tak zřejmě starou verzi (jako já). Zkuste aktualizovat Firefox na novější a potom by mělo fungovat to, co uvádí @coklit. Nebo zkuste Seznam v jiném prohlížeči. Chtěl jsem něco najít v té nápovědě Seznamu, ale tam je jen pro starou verzi (takže už neaktuální). Jo, to jsou ta "vylepšení", která si prý žádá doba. Zdravím!
doplněno 01.09.15 12:24:Já mám Firefox ve verzi 19. Je to vykopávka, ale dostanu se s ním všude. Pouze YouTube má řeči, chce nabídnout Google Chrome nebo nový Firefox, ale potom mě pustí dál. Internetbanking dělá také drahoty, ale pustí mě dál. No, možná už také zkusím novější verzi Firefoxu, ale zatím váhám.
doplněno 01.09.15 19:38:hahanaj - zkoušel jsem různá nastavení ve Firefoxu, hledal na Google, byl jsem na fóru Seznamu - a nic kloudného jsem zatím nenašel. Sám jsem zvědav, kdo tento problém vyřeší.
Návod k povolení javascriptu ve firefoxu, pokud by se hodil: activatejavascript.org/...
doplněno 01.09.15 11:20:Já jsem si javasript zablokovala přesně dle toho návodu v odkazu a v ten moment se mi stránky seznamu v nové verzi zobrazily přesně tak rozsypaně jako na obrázku. Po vrácení zpět na enable, se vše opravilo... Netuším, jestli to nastavení přímo v konfiguraci firefoxu, nebude nějaké "akurátnější"nebo ještě záleží na verzi FF.. to netuším.
doplněno 01.09.15 11:24:Verze 40.0.3
Já vím.. to ten javascript.. Když ho mám v mé verzi povolený, tak se mi stránky zobrazí tak jako na mém obrázku.. když si ho v mé verzi zakážu, tak to vidím rozsypaně jako Vy..
doplněno 01.09.15 12:24:A dokážete zjistit, jakou máte verzi firefoxu?
Tak to zkuste se mnou:
1) otevřete si nové okno a tam do adresního řádku, napište: about:config
2) zobrazí se text a tam políčko se slibem, že budete opatrná - na něj klikněte
3) uvidíte dooouhý seznam různých cizích názvů řazených dle abecedy - rolujte, dokud nenajdete javascript.enabled a podívejte se, jestli úplně vpravo, máte zobrazeno "true" nebo "false". Pokud "false", tak dvakrát klik levým tlačítkem myši v tom řádku a změní se na "true"
Pokud to máte povolené, tak pak už snad jedině update javy..
doplněno 01.09.15 13:15:Tak pak už mě jen napadá, se ještě podívat do pluginů.. tedy kliknout na ikonku třech čárek nad sebou, vybrat správce doplňků a vlevo se podívat do plugins a tam na Java (TM) Platform jaké tam máte nastavení a jestli není třeba aktualizace javy.. pak už nevím Má verze je SE 7 U6..
jsem střevo nevím kam to mám napsat
už jsem to našla- mám tam true
nic jsem tam nenašla takového
Levé ctrl+shift+A
doplněno 01.09.15 14:35:stisknout tu klávesovou zkratku, dostanete se tam, kam jsem psala naposledy...následuje: a vlevo se podívat do plugins a tam na řádek Java (TM) Platform a podívat se jaké tam máte nastavení a jestli není třeba aktualizace javy.. pak už nevím Má verze javy je SE 7 U6..
To bude asi ono.. symbol kostičky lega.. já to mám v angličtině, tak se mi to těžko odhaduje.. Jinak ohledně javy vše v nápovědě firefox
doplněno 01.09.15 15:43:Hmm ona je java stejně důležitá spíše na hry než aby to mělo něco poslečného s vykreslením stránek.. To ten javascript.. ten by ještě mohl blokovat nějaký antivir, antispam nebo doplněk pro správu javascriptu.. zkusím to ještě na pc doma..
tak to je pro mne vysoká škola
tak jsem javu stáhla a povolila
nic se nezměnilo
mám verzi SE 8 U60
Mě se změnilo přihlašování do emailu, je potřeba vykliknout přihlašovací pole a následně se vzhled nepřepne do mailu, ale zůstane se na hlvní straně. Proto jsem si dal záložku na login.szn.cz/... Narazil jsem na jinou skutečnost, týkající se těchto stránek, která mi zarazila a sice " škodlivý software?"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.