Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam.cz, co se to děje?

Od: hahanaj* odpovědí: 26 změna:

Máte to taky tak nebo je chyba u mne?Včera se mi to objevilo a děsně mě to štve... Před několika dny mi psal pc hlášku chcete nový seznam- jasně že jsem nechtěla a najednou je tu tohle ...obnovu systému jsem dělala nic se nezměnilo, co tedy s tím?

doplněno 01.09.15 15:51:

asi dávám blbé otázky ,nikdy se můj problém nevyřeší.*ee**ee*

doplněno 01.09.15 19:34:

tak co neporadí ještě nědko něco?*plac*už jsem uplně bezradná asi vezmu pc a rozmlátím ho*zed*

doplněno 01.09.15 20:50:

Nikdo neuvěří co se stalo... říkám vyčistím pc cleanrem ...šup ...a naskočil mi tam starý dobrý seznam...ach doufám, že se to zas do rána nezmění*hej**hej**uf*

Seznam.cz, co se to děje?

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já tam mám to lákadlo také. Prý že nový seznam "prokoukl". Taky jsem měla škubání v prstech, jsem zvědavá opice. Ale naštěstí jsem odolala a odolám. To, co tady vidím, teda to "prokouknutí", tak to bych z toho byla úplně nešťastná. A já bych to určitě neuměla vrátit.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, to je nová podoba Seznamu. Když si kolečkem na myši sjedete až dolů, tak je tam možnost zobrazit starou verzi Seznamu. Ta vydrží do vymazání cookies ve Vašem prohlížeči, ale tím Vás nebudu zatěžovat. Zdravím!

doplněno 01.09.15 11:17:

coklit - já mám ve Firefoxu JavaScript povolený stále a vidím Seznam také takto. Myslím, že je to jeho nová podoba a záměr tvůrců ("zlepšovatelů") stránek.

doplněno 01.09.15 11:24:

coklit - teď jsem byl na Seznamu a tu možnost staré verze už tam dnes nevidím. Tak to bylo asi jen dočasně. Pokud nepomůže Vaše rada, tak už to jiné nebude.

doplněno 01.09.15 11:40:

coklit - já se bez Seznamu obejdu, resp. neřeším jeho novou podobu. Když vypnu JavaScript a zase ho zapnu, tak si nijak nepomohu (ovšem, nemazal jsem cookies - zkusím to později). Pro tazatelku - po klepnutí na E-mail se potom můžete přihlásit.

hahanaj*
hodnocení

já tam nikde nemám vybrat vzhled ...*cert*

Problém je opět v tom javascriptu.. Když jsou ty stránky rozsypané, tak tam také nemám možnost vrátit se k původní verzi.. s povoleným javascriptem ano..
doplněno 01.09.15 16:09:

Funguje Vám tento odkaz? seznam.cz/...

Seznam.cz, co se to děje? #2
hahanaj*
hodnocení

ne nefunguje -nemohu se vrátit

hahanaj*
hodnocení

mám tam po přihlášení nastavený základní vzhled a vše jako jsem měla ,nic jsem neměnila a stejně tam je ta nová verze *cert*

ben®

Dobrý den, jestli mát také Firefox, tak zřejmě starou verzi (jako já). Zkuste aktualizovat Firefox na novější a potom by mělo fungovat to, co uvádí @coklit. Nebo zkuste Seznam v jiném prohlížeči. Chtěl jsem něco najít v té nápovědě Seznamu, ale tam je jen pro starou verzi (takže už neaktuální). Jo, to jsou ta "vylepšení", která si prý žádá doba. Zdravím!

doplněno 01.09.15 12:24:

Já mám Firefox ve verzi 19. Je to vykopávka, ale dostanu se s ním všude. Pouze YouTube má řeči, chce nabídnout Google Chrome nebo nový Firefox, ale potom mě pustí dál. Internetbanking dělá také drahoty, ale pustí mě dál. No, možná už také zkusím novější verzi Firefoxu, ale zatím váhám.

doplněno 01.09.15 19:38:

hahanaj - zkoušel jsem různá nastavení ve Firefoxu, hledal na Google, byl jsem na fóru Seznamu - a nic kloudného jsem zatím nenašel. Sám jsem zvědav, kdo tento problém vyřeší.

hahanaj*
hodnocení

pěkně naprd novinky- nesnáším to ...a jaký máte prohlížeč?

hodnocení

0x
Máte zakázaný javascript, když si ho povolíte, bude se Vám zobrazovat i nový seznam korektně. Jinak jak píše ben, na konci stránky je možnost vrátit se zpět k původní verzi.
doplněno 01.09.15 11:15:

Návod k povolení javascriptu ve firefoxu, pokud by se hodil: activatejavascript.org/...

doplněno 01.09.15 11:20:

Já jsem si javasript zablokovala přesně dle toho návodu v odkazu a v ten moment se mi stránky seznamu v nové verzi zobrazily přesně tak rozsypaně jako na obrázku. Po vrácení zpět na enable, se vše opravilo... Netuším, jestli to nastavení přímo v konfiguraci firefoxu, nebude nějaké "akurátnější"nebo ještě záleží na verzi FF.. to netuším.

doplněno 01.09.15 11:24:

Verze 40.0.3

Seznam.cz, co se to děje? #3
hahanaj*
hodnocení

nikde nemám zobrazeno jak to máte vy vpravo nahoře nastavení a přihlásit

Já vím.. to ten javascript.. Když ho mám v mé verzi povolený, tak se mi stránky zobrazí tak jako na mém obrázku.. když si ho v mé verzi zakážu, tak to vidím rozsypaně jako Vy..

doplněno 01.09.15 12:24:

A dokážete zjistit, jakou máte verzi firefoxu?

doplněno 01.09.15 12:50:

Tak to zkuste se mnou:

1) otevřete si nové okno a tam do adresního řádku, napište: about:config

2) zobrazí se text a tam políčko se slibem, že budete opatrná - na něj klikněte

3) uvidíte dooouhý seznam různých cizích názvů řazených dle abecedy - rolujte, dokud nenajdete javascript.enabled a podívejte se, jestli úplně vpravo, máte zobrazeno "true" nebo "false". Pokud "false", tak dvakrát klik levým tlačítkem myši v tom řádku a změní se na "true"

Pokud to máte povolené, tak pak už snad jedině update javy..

doplněno 01.09.15 13:15:

Tak pak už mě jen napadá, se ještě podívat do pluginů.. tedy kliknout na ikonku třech čárek nad sebou, vybrat správce doplňků a vlevo se podívat do plugins a tam na Java (TM) Platform jaké tam máte nastavení a jestli není třeba aktualizace javy.. pak už nevím :( Má verze je SE 7 U6..

Seznam.cz, co se to děje? #4
hahanaj*
hodnocení

to já sama neudělám *zed**plac*

hahanaj*
hodnocení

mám 40.0.3

doplněno 01.09.15 12:39:

jedině možná změnit prohlížeč já nevím co s tím...

hahanaj*
hodnocení

jsem střevo nevím kam to mám napsat *nevi*

doplněno 01.09.15 13:06:

už jsem to našla- mám tam true*smich*

doplněno 01.09.15 13:27:

nic jsem tam nenašla takového*plac*

Levé ctrl+shift+A

doplněno 01.09.15 14:35:

stisknout tu klávesovou zkratku, dostanete se tam, kam jsem psala naposledy...následuje: a vlevo se podívat do plugins a tam na řádek Java (TM) Platform a podívat se jaké tam máte nastavení a jestli není třeba aktualizace javy.. pak už nevím :( Má verze javy je SE 7 U6..

doplněno 01.09.15 14:45:

To bude asi ono.. symbol kostičky lega.. já to mám v angličtině, tak se mi to těžko odhaduje.. Jinak ohledně javy vše v nápovědě firefox

doplněno 01.09.15 15:43:

Hmm ona je java stejně důležitá spíše na hry než aby to mělo něco poslečného s vykreslením stránek.. To ten javascript.. ten by ještě mohl blokovat nějaký antivir, antispam nebo doplněk pro správu javascriptu.. zkusím to ještě na pc doma..

hahanaj*
hodnocení

to už jsem se do toho uplně zamotala *plac*

hahanaj*
hodnocení

myslíte zásuvné moduly?

doplněno 01.09.15 14:43:

tak já tam vůbec Javu nemám psanou

hahanaj*
hodnocení

tak to je pro mne vysoká škola *smich**ee**plac*

doplněno 01.09.15 15:03:

tak jsem javu stáhla a povolila*uf*

doplněno 01.09.15 15:06:

nic se nezměnilo *plac**ee*

doplněno 01.09.15 15:07:

mám verzi SE 8 U60

zreklambychsepo

ty reklamy tam máš záměrně, nebo ti přestal fungovat adblock (to se m i stává v chrome, víte proč?)

hahanaj*
hodnocení

nyní už nemám ani reklamy - nějak se to srovnalo všechno

stonek*
hodnocení

0x

Mě se změnilo přihlašování do emailu, je potřeba vykliknout přihlašovací pole a následně se vzhled nepřepne do mailu, ale zůstane se na hlvní straně. Proto jsem si dal záložku na login.szn.cz/... Narazil jsem na jinou skutečnost, týkající se těchto stránek, která mi zarazila a sice " škodlivý software?"

hahanaj*
hodnocení

a co tedy z vašeho pohledu radíte

hm*
hodnocení

0x

Seznam vidím skoro stejně, jako dřív, jen nějaké detaily jsou jinak. Mám Mozillu (2 roky starou).

hodnocení

0x

Dobry den,mne to dneska naskočilo taky.Rolujte stranku na uplny spodek a tam je napsano přejit na stary seznam.Klik nato a stary seznam už tam je znovu.

hahanaj*
hodnocení

ne ne to nešlo vůbec... ale pokud jste si to celé přečetl, už mi to zase funguje

omyle
hodnocení

0x

není to jedno?:D

doplněno 12.09.15 20:31:

je možné že každy design (dizajn) je přizpusoben každemu OS takže když mam třeba Xp je to jinačí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]