Nejste přihlášen/a.
Po přeinstalaci na W 10 nemá aplikace připojení k audio systému v PC. Nepomohla ani přeinstalace, ani přepnutí na Stereo Mix. Existuje řešení?
Dobrý den, máte v nastavení programu vybrané Zařízení (v Úpravy / Nastavení)? Zdravím!
doplněno 18.08.15 08:51:Nepsal jste nic o tom, že používáte Audacity Portable. Ještě se podívejte viz odkaz, aby nebylo zase nějaké překvapení.
doplněno 18.08.15 09:19:Rozumím. Berte to jako daň za to, že máte nový OS od Microsoftu zdarma.
Obě kolonky byly prázdné, nebylo možné nic nastavit. Ale po několika hodinách, kdy jsem si hrál s přenosnou verzí, kterou jsem objevil na stránkách Audacity, se normální verze už nastavila sama od sebe a funguje OK. Přepisuju hromadu vlastních kazet z pravěku, tak mě to trochu nemile překvapilo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.