Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

W 10 - nejde zvuk v Audacity

Od: luha* odpovědí: 3 změna:

Po přeinstalaci na W 10 nemá aplikace připojení k audio systému v PC. Nepomohla ani přeinstalace, ani přepnutí na Stereo Mix. Existuje řešení?

W 10 - nejde zvuk v Audacity

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, máte v nastavení programu vybrané Zařízení (v Úpravy / Nastavení)? Zdravím!

doplněno 18.08.15 08:51:

Nepsal jste nic o tom, že používáte Audacity Portable. Ještě se podívejte viz odkaz, aby nebylo zase nějaké překvapení.

poradte.cz/...

doplněno 18.08.15 09:19:

Rozumím. Berte to jako daň za to, že máte nový OS od Microsoftu zdarma.

luha*
hodnocení

Portable jsem zkoušel, protože normal nefungoval. W 10 ale funguje jaksi sám od sebe a bez pokynů provádí korekce. Avidemux se mě např. sám přeložil do 70% češtiny bez upgrade...

luha*
hodnocení

Obě kolonky byly prázdné, nebylo možné nic nastavit. Ale po několika hodinách, kdy jsem si hrál s přenosnou verzí, kterou jsem objevil na stránkách Audacity, se normální verze už nastavila sama od sebe a funguje OK. :) Přepisuju hromadu vlastních kazet z pravěku, tak mě to trochu nemile překvapilo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]