Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audacity - sestřih MP3

Od: galapetr® odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu jak uložit sestřihanou písničku v audacity - když to dám uložit, ukáže se oznámení: nepodařilo se najít kodér MP3

doplněno 14.08.15 09:58:

V souboru má být podle návodu "exportovat" ale já to tam vůbec nemám...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

0x

Tak nevím jak to máte vy ale já ve verzi 2.0.3 to mám takto. Soubor - Uložit v jiném formátu

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nejdříve si proveďte nastavení programu v Úpravy / Nastavení. Načtete si MP3, provedete změny (editaci) a výsledek uložíte přes Soubor / Uložit v jiném formátu.

Pokud jde o střih (uložit pouze vybranou oblast), tak je to Uložit výběr v jiném formátu.

Vyskočí tabulka, soubor si pojmenujete a vyberete formát (MP3). Takto to mám v instalovaném programu. Nepoužíváte verzi Audacity Portable? Zdravím!

doplněno 14.08.15 12:37:

galapetr - já si nevzpomínám, že bych po instalaci programu ještě musel doplňoval DLL. Možná tam máte dvě stejné a program neví, kterou otevřít. Prohledejte složku a podsložky programu a zkuste to i bez té vložené DLL.

doplněno 14.08.15 13:43:

galapetr - zkuste si stáhnout a tam zkopírovat i následně v programu nalézt tuto DLL. Tu používám já.

leteckaposta.cz/...

doplněno 14.08.15 13:52:

galapetr - o nastavení jsem Vám psal hned v prvním řádku. No, jak jednoduché .

hodnocení

Ale ono to v tom okénku "hledat lame" píše, že ta dll knihovna je nutná...i v návodech co jsem našel všude píšou, že pro audacity je nutná knihovna která se musí dodatečně stáhnout zkopírovat a vložit do složky audacity...spíš to vypadá, že ta knihovna co jsem stáhl má nějakou chybu

hodnocení

mám verzi 2.1.0 - ano sestřihám MP3, zadám uložit vybraný zvuk v jiném formátu, zadám MP3 a název, dám uložit, ukáže se malé okénko hledat lame - zadám cestu (lame knihovnu jsem stáhl a vložil podle návodu do složky audacity...odkliknu a ukáže se, že se nepodařilo otevřít kodér MP3

hodnocení

0x

Používám tento a uplně v pohodě funguje.

hodnocení

Tak všem děkuju za snahu - našel jsem video podle kterého jsem knihovnu nastavil JAK JEDNODUCHÉÉÉ:D

vimeo.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]