Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko, máte někdo osvědčený prográmek na voice morphing? Mám několik audio knih ve formátu mp3, ale bohužel paní která knihy načetla má pisklavý hlásek, který při delším poslouchání trhá uši.
Jak jsem zatím prohlížel nabídku prorgamů na změnu hlasu, něco by se našlo, ale pracují se vstupem z mikrofonu. Pokud by někdo z vás znal prográmek který zvládne morfing přímo z mp3 do mp3 souboru tak vám budu vděčný.
Tak já si myslím že morphing není až tak důležitý. Jak říkáte jestli Vám vadí písklavý hlásek. Tak tačí nějaký audiopřehrávač který má vestavěný equalizer a nebo třeba editor zvuku Audacity, ve které nastavíte určitě to co potřebujete a pokud budete šikovný můžete změnit i hlas
Dobrý den, také bych zůstal u Audacity - upravíte si nahrávku dle svých požadavků.
Změníte třeba tempo nebo výšku tónu, uberete celkově výšky a přidáte hloubky. Z paní si tam uděláte třeba pána. V Audacity použijete Efekty. Zdravím!
doplněno 14.08.15 23:31:totak - Audacity je zvukový editor, tak změny i ukládá. Ale, pročtěte si otázku viz odkaz, ať se vyvarujete problémům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.