Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 10 odmítnutí upgrade

Od: tronmkiheda* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

kdysi jsem si zarezervoval upgrade na Windows 10. Teď mne počítač neustále otravuje (po každém startu), že se staženo a bude se upgradovat a já zatím nechci, až později. Pěkně si počkám, až pokročilí uživatelé vychytají mouchy. Můžete mi někdo poradit, jak se toho prozatímně zbavím? Problém je také v tom, že mi nejdou ani nainstalovat bezpečnostní záplaty, které Microsoft vydal včera, furt mi to hlásí, že začíná stahovat Win10. A to i poté, co jsem upgrade na Win10 skryl a vysloveně zaškrtal pouze včera vydané aktualizace. Mám Win7.

Předem moc děkuji za radu

Martin

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
jj, stačí odinstalovat aktualizaci KB3035583 restartovat počítač, pak tu aktualizaci dát vyhledat přes win update a dát skrýt, aktualizace se tváří jako důležitá:Zdroj: poradte.cz/...
tronmkiheda*
12.08.15 12:56
hodnocení

Díky též

hodnocení

2x

Odinstalujte si windows záplatu KB3035583.

tronmkiheda*
12.08.15 12:55
hodnocení

Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]