Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chrome - vypnutí upozornění stránka nereaguje

Od: maarty odpovědí: 14 změna:

Zdravím,

chtěl bych se zeptat, zda by někdo nevěděl, jak v Chromu vypnout upozornění Stánka nereaguje/stránky nereagují.

V nápovědě to nemůžu nikde najít.

Díky moc :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud vím,tak hláška,že stránka nereaguje,se objevuje,když vypadne připojení.S chromem to nemá nic společného.
maarty
hodnocení

Takovou odpověď jsem teda nečekal :D To je zajímavé, takže je to práce systému? Mám W7.

hodnocení

0x

To sa nevypína,je to predsa oznamenie,že danu stránku nenašlo z niejakého dôvodu.

maarty
hodnocení

ok, ještě to může hlásit přímo ta webová stránka, čímž by byl problém vyřešen, pokud můžete vyvrátit, že to dělá windows :)

ohneta*

Logicky, když ju prohlížeč nenašel, tak to nemůže přece hlásit ta stránka

maarty
hodnocení

myslím, že může, když je ta stránka načtená a funguje, jen na spuštění jejího odkazu čekám třeba 40 vteřin. Ta hláška stránka nefunguje je trochu zavádějící.

Ale tento problém se tady už vyskytnul

viz poradte.cz/...

, dotyčný chtěl tento problém vyřešit, což já nepotřebuju, ten odkaz se mi nakonec spustí, ale nechci, aby mi po cca 20 vetřinách vyskočila hláška "stránka nereaguje".

Vzhledem k tomu, že se ten problém tady již vyskytnul, tak to asi nedělá webová stránka, ale přímo Chrome nebo Windows7. Na jiných prohlížečích nemám možnost to vyzkoušet, protože fungují špatně.

Díky za tipy. Je to oříšek :D

filip17*

Co máte za HW? jak jste na tom s pamětí ram například?

doplněno 31.01.15 13:14:

pokud máte starší HW, tak chrome prostě nestíhá, běžná věc u každého prohlížeče

maarty
hodnocení

ano, to chápu, že je to HW, mám 5 let starý laptop, takže 2GHz pc a 2GB RAM, takže taková postarší konfigurace, ovšem na běžné používání to není problém, v dnešní době zas takové novinky nejsou, aby něco nefungovalo. Každopádně jak píšu, ten odkaz se nakonec načte, takže jsme pořád u toho stejného, jak vypnout to upozornění :)

Přikládám screen.

Chrome - vypnutí upozornění stránka nereaguje
maarty
hodnocení

spíš to asi nepůjde...přesto díky za odpovědi

ben®

Dobrý den, a co by se Vám líbilo více? Upozornění se Vám nelíbí, tak třeba obrázek?

Nebo jenom bílá prázdná stránka? Případně nějaké video či zvuk? Ten prohlížeč prostě něco napsat musí, když je stránka nedostupná, přetížená nebo server mimo provoz.

Myslím, že to nijak vypnout nejde (a to je dobře). Zdravím!

hraderik

Mám stejný problém, jde spíše o to, že si stránky pročítám již načtené a tohle vyskakovací okno mě doslova spamuje a musím jej neustále rušit. Chápu, že prohlížeč může ztratit signál, ale já si nevyžádal obnovení stránek ani jinak nevyžadoval jejich aktuální podobu, tak proč mě to okno stále ruší. Proto jej chci také vypnout.

filip17*

naopak v dnešní době roste technologie a náročnost exponenciálně, ano na bežné používáni to znamená ms office, nějaký film hudba, ale i na prohlížeč rostou nároky jelikož se také vyvýjí a je tam číl dál víc funkcí, to samé s obsahem internetu, už to nejsou jen stránky s textem, ale je hodně interaktivn, naistalujte si jiný prohlížeč, IE nebo FF

applehelp*
hodnocení

0x

Toto se mi už zdá normální. Mám také starší notebook a problém jsem měl stejný a od té doby co používám firefox se toto stane velmi vymečně.

maarty
hodnocení

jiné prohlížeče nejdou, chrome jde, ale když toho prostě moc načte, tak je na to můj laptop pomalý

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]