Nejste přihlášen/a.
Zdravím, přestal mi fungovat Chrome, nenačítá se žádná stránka, nedostanu se v něm ani do nastavení, ani do rozšíření, prostě nikam, na každé stránce vyskočí okno - Stránka nereaguje/Stránky nereagují. Zkoušel jsem jej přeinstalovat, zkontorolovat Esetem, promazat registry, překontrolovat HDD, vymazat všechny data zde - C:Users~AppDataLocalGoogleChrome , vytvořit nový účet ve Windows a zde chrome nainstalovat znovu a nic nepomohlo. Nějaká další rada prosím?
Zdravím,
používám Chrome už poměrně dlouho a neměnil bych. S podobným problémem, jako popisujete vy, jsem se setkal před necelým měsícem. Po zkoušení všeho možného jsem kontaktoval technickou podporu poskytovatele (mám ADSL). Následovalo prověření línky velmi ochotným technikem, pokusy o změny nastavení, restarty modemu atd. Nezlepšilo se nic. nakonec jsme došli k závěru, že problém je buď v pc nebo v modemu. Na prodejně sem si vypůjčil jiný modem, zapojil a problém zmizel. Internet šel bez sebemenšího zaváhání. Půjčený modem jsem odpojil s tí, že připojím z nouze starý (to abych nezůstal zcela bez internetu - raději pomalý než žádný že) a začnu shánět modem za slušnou cenu. Ale starý modem už sem nepřipojil - internet nešel už vůbec. Jel jsem tedy vrátit půjčený s tím, že tedy musím ihned koupit nový. Koupil jsem nový (cca 1.800,-Kč), doma připojil a představte si - předtím jsem měl rychlost downloadu max do 5 Mb/s a nyní s novým modemem mám 6Mb/s a to trvale - bez výkyvů.
Takže moje rada - zkuste , jak se chovají jiné prohlížeče, ale pokud je to stejné jako s Chrome, tak neměňte prohlížeč, ale zkuste vyměnit (vypůjčit si na zkoušku) jiný modem.
Díky za radu, internet a ostatní prohlížeče fungují bez problému, právě jediné co mi nejde je ten Chrome.
Hm - těžko říct, kde je zakopaný pes, ale vycházel bych z toho, že pravděpodobně někde v Chrome samotném, případně nějaká nežádoucí breberka.
Já osobně postupuju v podobných případech většinou tak trochu metodou "pokus - omyl"trochu s použitím logiky.
Takže bych začal totální odinstalací programu - hodně slušně to dle mých zkušeností umi Revo Uninstallers tím, že bych ho nechal vyčistit všechno včetně zbytků (použít tedy tu nejpreciznější variantu v nastavení). Pak bych restartoval pc. Následně bych použil programy RegCleaner a po té CCleaner v tom pořadí, jak je píšu. Oba použít ve výchozím nastavení. Každý z těchto programů totiž čistí trochu něco jiného lépe než ten druhý. Proto používám oba. Po vyčištění opět restart pc. A jako poslední na kontrolu proti berberkám bych použil program AdwCleaner. Tento by bylo asi nejlépe použít pokud bude pc spuštěný v nouzovém režimu, protože některé breberky (typicky třeba soubory .dll - knihovny) se spouštějí spolu se systémem a v plně spuštěném sytému odstranit nejdou. Nakonec opět restart pc a pak teprve opět zkusit novou čistou instalaci Chrome.
Pokud tohle nepomůže, pak přiznávám, že bych byl skoro v koncích. Napadlo mne sice ještě zkusit provést kontrolu a případné vymazání některých souborů pomocí programu Hijackthis, ale tam už to chce hodně opatrnosti a není to nic moc pro neznalé - lze tak také velmi rychle "zbourat"celý systém. Přesto doporučuju prostudovat aspoň stránku, na kterou jsem dal link - jsou tam velmi šikovné rady.
Dobrý den, má další rada je - nainstalujte si Firefox (nebo jiný prohlížeč) a užívejte si internet.
Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.