Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program Lištička

Od: sikin® odpovědí: 2 změna:

Používám několik mailových účtů a proto jsem pro výběr pošty v Chrome používal rozšíření Lištička, které nejen upozorňuje na příchozí maily ale i umožní výběr z jednotlivých účtů. S příchodem nového roku přestalo toto rozšíření fungovat. Program hlásí, že mám nesprávné heslo nebo účet. Zkoušel jsem odinstalaci a nové nainstalování, ale nepomohlo to. Přitom když se přihlásím přímo v Seznamu, tak vše funguje u všech účtů normálně. Neporadíte,co se mohlo stát, případně nějakou jinou náhradu rozšíření Chrome nebo jiný program? (program Pošťák, který by měl umět to samé, se chová stejně - hlásí nesprávně zadané heslo nebo název účtu). Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj, řešíme to tady ( poradte.cz/... více lidí má tento problém.

hodnocení

Díky za upozornění, budu to sledovat, snad se to spraví. Celkem by mě zajímalo, jestli ta chyba má nějakou souvislost s přechodem na rok 2015, to by byla moc velká náhoda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]