Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje správně pošťák

Od: gamapolis® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den.Po půlnoci se mi stalo,že na ikoně obálky na hlavním panelu(pošťák.cz),se objevil červený zámek.Po kliknutí se otevře okno kde je,že jsem zadal špatné heslo nebo mail a je možnost ho vyplnit.Po vyplnění se email normálně otevře ale zámek na ikoně na hlavním panelu je pořád.Pokud otevřu Explorer,kde mám jako hlavní stránku seznam,tak stránka se načte,ale email ne.Pořád se tam točí takové kolečko,jako že se načítá a nic.To samé na Firefoxu.Zkusil jsem pošťáka odinstalovat a znovu nainstalovat,ale pořád to samé.Kdybych neměl toho pošťáka,tak se nedostanu vůbec do emailu,protože na tom pošťákovi mě to alespoň dá možnost zadat znovu adresu a heslo (údajně špatně zadané) a načte se.V nastavení pošťáka mám vše nastavené a zadané správně.Nevíte někdo co s tím dělat?Děkuji.

doplněno 01.01.15 10:25:

Tak to bude asi chyba druhé strany.Mailly mě v pořádku dojdou ale neoznámí mě to bublina ani zvuk.

Nefunguje správně pošťák

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj, nevím, co s tím mám dělat, ale mám ten samý problém a také by mě zajímalo, co s tím mám dělat. Jenom informuji, že se nedostanu skrz pošťáka pouze do e-mailu od seznamu, mám i druhou stránku na atlas.cz a na ten se skrz pošťáka dostanu. Zdravím.

hodnocení

0x

Hlásím ten samý problém. Napíšu do Labu (jestli to už někdo neudělal).

doplněno 01.01.15 10:27:

Vznesen dotaz v Labu: napoveda.seznam.cz/...

Díky moc Mike007. Mohl byste mě informovat o tom, co s tím, tady? Odpovědi a tak. Je to pro mě rychlejší, než to hledat v Labu.

Dám vědět.

alfleth*
hodnocení

0x

Zdravím,ten samý problém. Pošták má ikonu zámku,po otevření (kliknutí) požaduje heslo ,po jeho zadání se neděje naprosto nic.Používám Mozilu, přitom když se chci běžně přihlásit v seznamu tak je to bez problému.

hm*
hodnocení

0x

S problémem neporadím, ale - co je "Pošťák"? To je nějaký speciální program? V čem je jiný, než normální mailové programy?

doplněno 01.01.15 12:37:

Pro @mike007: Děkuji. Zdá se, že se neliší nijak významně.

Info o Pošťákovi tady: software.seznam.cz/...

doplněno 01.01.15 12:54:

@hm: Neliší. Je vhodný akorát pro ty, co nepoužívají žádného emailového klienta (Outlook, Thunderbird, atp.)

zdenek01*
hodnocení

0x

Mám to samé s pošťákem a ikonkou. Na seznamu se taktéž stále načítá obsah a nic. Asi opravdu chyba bude u poskytovatele. Když vidím že problém má více lidí asi to tak bude a nedá se s tím nic dělat než vyčkat až bude pracovní den. Zkusil jsem se i vrátit v systému obnovení ale je to stejné. Takže buď vyčkat nebo nainstalovat něco jiného. Až po několika hodinách se mi podařilo najít tuto diskusi tak jsem zvědav zda se to zítra rozjede nebo to pak budu řešit.

hodnocení

0x

Funguje vám Pošťák? U mě už jo.

Už to funguje.

hodnocení

Opraveno.Jde od 14.10h

okkvp

Pošťák možná, Lištička jen z části - přidat nový mail z rodiny seznamu stále nelze, pořád hlásí chybu jména nebo hesla

doplněk - desátý pokus se konečně zadařil

alfleth*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]