Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekání snímání her na PC

Od: caabik* odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych natáčet hru FIFU 15, ale při nahrávání Frapsem se seká. Mám PC - Intel XEON 123v3, 8GB RAM, R9 280 (grafika), 1GB HDD..
Čím to je že se to seká? Budu rád za každou radu.
Kámoš to nahrává na slabším PC a vůbec se mu to neseká a ještě k tomu se hra někdy sekne i bez nahrávání a hra je pak někdy trhaná.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

pročti jsi tohle vlákno, řeší se tam stejný problém poradte.cz/... nahráváš na jiný disk?

caabik*
hodnocení

Počítač mám 1 měsíc je uplně nový, pomohlo by rozdělení disku? Nebo nějaké rady tu konverzaci jsem si přečetl

filip17*

rozfělení disku a dva disky není totéž, pokud jsi četl to vlákno, tak bych čekal odpověď jestli jsi zkoušel i jiné programy a nižší kvalitu nahrávání

caabik*
hodnocení

jo vim, ale nebudu kupovat nový disk, jinak u jiných her to nedělá jen u FIFY. Jiný program jsem nezkoušel protože jsem nenašel žádný free aby nahrával hru, nahrával pouze plochu

filip17*

a nižší kvalita nahrávání?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]