Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokles FPS při natáčení

Od: qlqlo* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, mám tu dotaz...

Ahoj během hraní mám 30-40 FPS ale když chci začít natáčet tak FPSka klesnou někam kolem 10. Není nějaký způsob jak to "napravit"? Nějaký jiný video nahrávač nebo tak něco? (používám Fraps)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

a jak si na tom s HW? máš dostatečný výkon na PC/notebooku?

qlqlo*
hodnocení

Právě, že ano. Natáčel jsem naposledy cca před třičtvrtě rokem a šlo to v pořádku.. Nevím čím by to mohlo být..

filip17*

Zkoušel si i jiný programy na nahrávání? Zkus, jestli i oni nepojedou, tak bych řekl, že to bude špatný disk

qlqlo*
hodnocení

Pokud nepujde ani jiny program... Jak bych mohl "opravit" ten disk?

filip17*

Spíš koupit nový, který bude sloužit čistě jen na nahrávání, neděla to dobrotu, vše mít na jednom disku

Defragmentoval jsi ten disk?

praivo*
hodnocení

0x

Zkus nahrávat v nižší kvalitě..

hodnocení

0x
Ve Frapsu nastav hodnotu FPS na tvoje obvyklé FPS.

chizuru*
hodnocení

0x

ahoj,
co máš za grafickou kartu? Já mám taky kolikrát ve hře stabilních 60FPS, ale když spustím natáčení přes Fraps, tak mi to klesne na 10-15.. (Ach ta síla integrované grafiky) :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]