Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Router či karta? - co největší rychlost

Od: sisic odpovědí: 2 změna:

Ahojky, mám připojení kabelem 4096kb/s do PC. Mám notebook a někdy ho chci připoji přes wi-fi a někdy přes kabel(z důvodu rychlosti připojení)a aby mně jely oba současně. Jde mi o to, aby mi šlo do PC co největší rychlost připojení, aby mi router či karta neomezoval rychlost.Co je lepši?A stačil by mi třeba tento router? cybex.cz/... -USB-Wi-Fi-WUSBT-G2/produkt=860000045/kategorie=803/

Jestli je to hloupá otázka, tak sorry, ale fakt se v tom nevyznám.Děkuji za radu. sisi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím, že by stačil. Nikdy jsem o této značce neslyšel a nerad kupuji věci za nápadně nízké ceny.

Pár informací máš i zde:

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Na SMC mam drobnou alergii,ale k odpovědi, ano pokud to neni adsl tak to pujde. Nicmene z levnych radeji ten netgear- muj nazor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]