Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidičky! Nedávno jsem si koupil notebook a chtěl bych na něm surfovat po internetu i doma a nejenm ve škjole kde máme WIFI! Doma mám 2 počítače a internet mám řešený pomocí routeru. Myslíte, že když na jeden kabel dám switch tak budu moct internetovat i na notebooku? Dík za radu
Pokud je to router tak ten má většinou i 4 portový switch v sobě. Ale pokud ne tak ano bude to fungovat,ale MUSÍ to být router. I doma si můžeš zprovoznit wifi
A myslíš že by ta WIFI byla výhodnější? NUrčitě by to šlo nějak udělat že bych měl oba desktopy přes kabel a notebook přes wifi,ne? Poradil bys mi jak na to pls?
Kolega to chtěl upřesnit pro případ že by to WiFi připojení bylo drátové. Doporučení na konkrétní zařízení nechám na kolegovi. Zatím máme celkem dobrou zkušenost s firmou Asus.
no ale wifi jak obecně známo dráty nevede . Ten asus je fakt prima,ale 95% lidí u mě šlo na ten netgear- kvůli ceně,proto mě potěšil AL
No výhiodnější...kabel je kabel ale předpokládám že noťas bys rád připojoval z různých míst a nebyl vázaný kabelem. Neviom jaký máš net, pokud to NENI adsl tak bvy ti stačil třeba tenhle wifi router dvtech.shop.ekatalog.biz/...
AL má tenhle dvtech.shop.ekatalog.biz/... a ten je úplně špicovej- má na sobě usb takže si nasdílíš tiskárnu a disk...dosah má taky lepší,ale jak řikám, netgear ti stačí
Co máš za router a internet?
UPC a ADSL? To je nějaká blbost ne? UPC má snad kabelovku,čili to jsou ty routery jak byly řečeny-zapojit za modem (pc-router-modem)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.