Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit procesor

Od: couda odpovědí: 7 změna:

Zdravím, potřboval bych zjistit,jaký mám procesor a nechce se mi sundávat chladič.

bios i win. mi psali athlon 2400+,když jsem měnil v biosu násobič , nepsalo to např. athlon 2800+;athlon 1500+ atd. Jak zjistím,co tam doopravdy je? Zkoušel jsem i cpu-z ale ten mi napíše co detekuje bios.

Díky za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stáhni si HW Monitor, link najdeš zde:

poradte.cz/...

Fakt skvělý program a jednoduchý.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já používám program EVEREST a SIW (najdeš je na Slunečnici) a ty mi poví o PC všechno potřebné.

couda
hodnocení

tak jsem to vyzkoušel a ty programy ukazují to,co detekuje bios, tak to asi rozeberu

Ten název se nemění, protože 2800+ je soušástí názvu.. Ten procesor se jmenuje AMD Athlon 2800+ To je asi jako byste přetaktoval intel a měl by se vám přejmenovat na AMD *smich*

Jediné co se vám změní je FSB a sním i takt procesoru.

kangaroo*
hodnocení

0x

Zkus program Z-CPU

Spíš CPU-Z... ne? :)

bruk600*
hodnocení

0x

Jednoduše to zjistíš, když vyresetuješ BIOS a vše to najede na nepřetaktovaných hodnotách. Jinak u tak letitého stroje už ani taktování bude poznat jen minimálně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]