Nejste přihlášen/a.
pěkný den,prosím o pomoc ,koupila jsem si tablet a wifi mi nefunguje všude kde potřebuji co mohu udělat pro lepší příjem?Je to levnější tablet čínské výroby a nemá ani kam zasunout sim kartu co jsem pořídila v domění že budu přijímat placené wifi.Tak mám příjem jen tam kde se napojím na volné wifi ale třeba na zahradě nebo i v jiné místnosti doma nic _poradí mi někdo co mohu udělat a nebo není rada? díky za pomoc
Pokud v té místnosti/zahradě není dostatečně silný signál wifi, tak se nepřipojíte. Jedině signál zesílit tak, aby měl dosah i na zahradu. K tomu je ale třeba další investice.
díky za radu a můžete mi poradit jakou další investici musím udělat?Jsem v pokročilém věku a nemám dostatečný přehled o všech možnostech ,co dál?Děkuji
Nejsu odborník na wifi, snad mou odpověd někdo upřesní. Dalo by se to řešit extenderem, který vlastně šíří signál od vysílače dále do nepokrytých míst. Zastrčí se jen do zásuvky, investice do 1000 Kč dle typu. Druhá možnost mě napadá koupit ještě jeden router a ten propojit kabelem s prvním routerem a umístit ho co nejblíže zahradě. Tu je investice cca 500 Kč + kabel. Ale jak říkám, snad to někdo chytřejší z rádců upřesní.
doplněno 13.09.14 13:16:Ted se dívám na ceny extenderů a dají se pořídit i kolem 500 Kč
myslím že nenaděláš nic, jelikož slušné wifi zařízení musí být na obou stranách, tedy jak na tabletu tak todruhé. Když je jedno šmejd nic ti nepomůže...
tady máš kámošku poradte.cz/...
no zlato moc dík za to cos mi napsal i když jsi nepomohl ale urážet hned nemusíš já jsem se slušně dotázala a tak nevím proč hned tak zostra,není každý učený a mně je už dost let abych nevěděla o všem všechno a přezto se snažím naučit novým věcem.Tak tě prosím o shovívavé jednání ,dík
Zostra? Buď ráda, že jsem nenapsal já. Odpověď podle mě vcelku přijatelná a navíc s odkazem na věc, kterou potřebuješ. A píšeš, že je ti dost let, ale píšeš jak 10 letá holka. Dobrá rada. Pozvi si kamaráda co tomu rozumí, poradí a nainstaluje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.