no já bych reklamovals tím aby mi to předvedli, nebo určitě mají wifi a když se to nepřipojí u nich není co řešit...a nový bych tam vyzkoušel opět..
paw*
Nemusi to byt na reklamaci. Levnejsi tablety maji problemy se signalem. Ookud se tazatel pripoji vedle pristupoveho bodu a ve vedlejsim pokoji hz ne, tak to na reklamaci neni.
Blíž k routru se připojíš normálně? Jestli ne tak ti žádný zesilovač nepomůže. Jestli ano tak existuje věc do zasuvky která vypadá jako větší nabiječka a lemuje se wifi repeater nebo wifi extender. doplněno 13.09.14 11:06: Tohle alza.cz/... U nás je cena poměrně vysoká ale dá se to objednat i přímo v číně( nebo přes prostředníka na Aukru).
marta52*
podle návodu dodavatele jsem v tabletu nastavila tovární nastavení a wi-fi funguje. Všem ale děkuji za radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.