Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zavirovaný počítač

Od: musae odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. To jsem ještě nikdy neviděla. Tchán má v počítači vir a vůbec neví co s tím. Po zapnutí počítače,mu zčervená celá obrazovka.Obrázek,jak to vypadá přikládám. Zkošeli jsme vše možné ale počítač skoro na nic nereaguje. Když se dostanu do složky tento počítač, nezobrazí se jednotka D: , jednotka C a i v nabítce start se zobrazí jen dvě ikony. Chtěli jsme reinstalovat windows xp, ale neobjevovala se nám tam hláška o problémech v systému windows. Po restartování počítače nenaskočí ani bios. Dá se tento problém řešit ještě nějak svépomocí, nebo už musíme počítač odnést někam k odborníkovi. Děkuji za dpověď.

Zavirovaný počítač

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

poradte.cz/...

Příjemný den

St.

chabr*
hodnocení

1x

jj tak toto se mi stalo také ale po restartování jsem počítač bez problémů zpustil a přeinstaloval jsem windows i s přeformátováním a zas šlape jak hodinky;;;;;;;;;;;

hodnocení

0x

Zkuste počítač projet programy Spyboot nebo Ad-aware.

S BIOSem tento problém nesouvisí.

cigaro*
hodnocení

0x

v tomhle směru by Vám dost poradili na www.viry.cz

microsun

Tak tohodle parchanta jsem už řešil také: nepomůže ani Spybot, ani Ad-aware, zkusil jsem na něj všechno ( CounterSpy, SpySweeper,Spyware Terminator, PestPatrol, SpywareDoctor) a pomohl mi až Kaspersky Internet Security. Po odinstalování předchozího antiviru od Esetu - Nod32 a nainstalování KIS jsem PC projel jeho skenem a balast byl pryč! Vřele doporučuji! Ke stažení je plně funkční 30 denní zkušební verze třeba zde: ftp.kaspersky.com/...

nebo na stahuj.cz, slunecnice.cz a podobně.

PS: Na Avast rychle zapomeňte, spousta falešných poplachů, dotazy na zneškodnění viru atd.*haha* Navíc nenajde skoro nic . Ale zase ruku na srdce - co může člověk chtít od antiviru zadarmo...

al bunda*

P.S. kdybys nebyl hlupák jen, nestal by ses medvědem.
www.viry.cz - poslední testy antivirů 05. 08. 2008

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]