Ahoj lidičky, tak Vás zase zdravím - právě jsem byla vytočena, už delší dobu řeším problém, pro Vás určitě problémeček. Do profilu mě houpe něco, co nevím, kde se tam vzalo ani nevím, jak to zmizet. Říkám si : pomůže mě švára, on je ten machr, hacker, no a víte,co mě řekl, taková blobst, to si nemůžete odinstalovat. Zítra má přijet, pomozte mi, ať mu p...u triko, zbude nám alespoň čas dát si panáka. Posílám Vám obr. , taky tam líta něco jako NOTICE: a něco v angl., taky suspenzor, ... atd. Pomóóć. Díky moc, už hodněkrát jste mi pomohli. Pa S.
Zkus opět "standardní postup". Projeď to antivirem a něším proti špionkům. Pak si vydus děti, co instalovaly naposledy a kde to vzaly. Můžeš i obráceně.
Ahoj, víš mám antiv. avast, myslím, že kdyby to bylo virové, tak to chytne, nebo ne? Prosím, nejsem hacker, prostě potřebuju navect. No a děti : moje 5ti letá žába mě těžko neco řekne, ví asi zhruba to , co já, ale to dušení zkusit můžu . Pa S.
al bunda*
Aha. Těmahle dveřma, rovnou doleva, dvacet kroků přes dvůr a tam to musíš najít... Nikde není psáno, že se dá všechno chytit hned. Antivirová kontrola čas od času je nutná. Dobrý firewall je povinností - asi už jsme se ptali, ale nechci to hledat - co používáš? Další věc. Na "zvířátka" a špiónky" Avast nefunguje, musíš mít něco jako Ad-Aware a Spyboot SD, nebo já používám Spyware Terminator, který jede v reálném čase. Vzpomeň si, cos dělala před tím, než se to objevilo? Jakou jsi otevírala poštu a odkud (zejména řetězové maily jsou občas ňamka, nebo jsi otevřela nějakou přílohu v nevyžádané poště a podobně..? Mi to připadá, že Ti někdo hacknul systém, uvidíme, co na to kolegové.
urcite projet adawarem, spybotem a nejlepe necim na trojany...trojan hunter, trojan remower... Za pokus by stalo kouknout do start/spustit/msconfig a zalozka po spusteni, bude tam asi nejaka blbost, popripade vyfotit a dat sem
To je tady moc malinkaty...dej to treba na imageshack.us/... kazdopadne bordel tam je a to minimalne 3 a 4 polozka...to budou kraviny, kdyz to odskrtnes tak po restartu musis zaskrtnout to pouzivat nastroj blablabla
al bunda*
Mohla bys to v MS Office Pictur Manager oříznout a dát sem jen ta data? Ono se to při zvětšení rozpadá tak, že se to nedá přečíst... BTW Hezké mimčo. Tvoje?
Nic děcka, prdíme na to , za 1/4 h tady mám toho našeho hackera, jó jó to zas bude blik blik blik a bude to a já budu vědět kulový. Ale zase jsem Vás ráda slyšela, máte semnou trpělivost a toho si já osobně cením. No a mimčo- nikoliv tapeta je stažená z inter., miluju své děti, nejraději, když je alespon 2 h nevidím, no a koukat na ně permanentně nemusím. Pa a díky, ale stejně si dáme kalíše a jednoho na Vás.
Ahoj, tak jak to dopadlo, v podstatě skoro nijak. Hacker přišel s čímsi, vložil to do complu a jelo to a si 2 h. Pak se udělala kontrola, no a na ploše přibylo Registry mechanic a CCleamer a ve finále, pochopitelně až odjel to tam začalo houpat zas , teď jen čekám až si zaptne skypa, abych ho potěšila :D, tak uvidíme. Že to dělá i mě jsme už řešili včera, prej zapomněl, že máme profily dva, tak musí holt dorazit, páč od rozdělaný práce se nemá odcházet .... No a ty děti od tebe - jako bys mě znal, s tím rozdílem, že mám děti dvě, takže 3. dítě = 2. dítě. Zatím pa S.
Jakl říkal Maverick, dej pořádné obrázky, tohle je při zvětšení zcela nečitelné - při vkládání na web se to zmenšuje a pokud to neořízneš, nepřečteme, co Ti tam běhá. Hezký den.
Delal jsem u znameho sit takze jsem tu nemohl reagovat. Koukni podrobneji na polozky: nwcpl, sw20!, sw24! ,nvmctray, mwsoemon, installer_en(2)!, m3srchmn, Savesnap Nekterema si nejsem uplne jistej, zvetsi ten druhy sloupec kam to vubec vede (prikaz), ty s vychricnikem jsou na 99% blbost ostatni pockam na cestu...
Tak pro zacatek vykopej tu prazdnou radku, sw20 a sw24. Proste to odskrtni a nech zrestartovat. Pak by to chtělo projet něčim jako adaware, spybot... a nejlépe předtim vypnout body obnovení ve vlastnostech systému (prave tl tento pocitac, nebo disk ted nevim/neověřim)...
Ahoj ještě jednou, mám ještě stručnej dotaz, Ad-adware- při kontrole tam občas skočil i avast, kde jsem nálezy následovně hodila do truhly, je to při kontrole normální? a ještě máme 2 profily je nutný to stejný udělat i na druhým profilu? Pa a dík S.
al bunda*
No je to normální. Ad-Aware "vyplaší" zvířátka a Avast je potom detekuje. Když to uděláš v obou profilech, nic nezkazíš, ale nezbytné to není. Sichr je sichr, jak řekla ta jeptiška, co si dala... Aha. To nemůžu. Tak nic.¨ Hezký den...
To jsou soubory co by avast odhalil kdyby jsi spustila test, takhle je objevil az kdyz se na ne sahlo. V obou profilech nemusis, delej to hlavne tam kde jsi jako administrator, maximalne to muzes projet v nouzovym rezimu- F8 mackat tesne pred bootovanim windows
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.