Nejste přihlášen/a.

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
al bunda*
0x
Zkus opět "standardní postup". Projeď to antivirem a něším proti špionkům. Pak si vydus děti, co instalovaly naposledy a kde to vzaly. Můžeš i obráceně.
Ahoj, víš mám antiv. avast, myslím, že kdyby to bylo virové, tak to chytne, nebo ne? Prosím, nejsem hacker, prostě potřebuju navect. No a děti : moje 5ti letá žába mě těžko neco řekne, ví asi zhruba to , co já, ale to dušení zkusit můžu
. Pa S.
al bunda*
Aha. Těmahle dveřma, rovnou doleva, dvacet kroků přes dvůr a tam to musíš najít...
Nikde není psáno, že se dá všechno chytit hned. Antivirová kontrola čas od času je nutná. Dobrý firewall je povinností - asi už jsme se ptali, ale nechci to hledat - co používáš? Další věc. Na "zvířátka" a špiónky" Avast nefunguje, musíš mít něco jako Ad-Aware a Spyboot SD, nebo já používám Spyware Terminator, který jede v reálném čase. Vzpomeň si, cos dělala před tím, než se to objevilo? Jakou jsi otevírala poštu a odkud (zejména řetězové maily jsou občas ňamka, nebo jsi otevřela nějakou přílohu v nevyžádané poště a podobně..?
Mi to připadá, že Ti někdo hacknul systém, uvidíme, co na to kolegové.
Nikde není psáno, že se dá všechno chytit hned. Antivirová kontrola čas od času je nutná. Dobrý firewall je povinností - asi už jsme se ptali, ale nechci to hledat - co používáš? Další věc. Na "zvířátka" a špiónky" Avast nefunguje, musíš mít něco jako Ad-Aware a Spyboot SD, nebo já používám Spyware Terminator, který jede v reálném čase. Vzpomeň si, cos dělala před tím, než se to objevilo? Jakou jsi otevírala poštu a odkud (zejména řetězové maily jsou občas ňamka, nebo jsi otevřela nějakou přílohu v nevyžádané poště a podobně..?
Mi to připadá, že Ti někdo hacknul systém, uvidíme, co na to kolegové.
urcite projet adawarem, spybotem a nejlepe necim na trojany...trojan hunter, trojan remower... Za pokus by stalo kouknout do start/spustit/msconfig a zalozka po spusteni, bude tam asi nejaka blbost, popripade vyfotit a dat sem
To je tady moc malinkaty...dej to treba na imageshack.us/... kazdopadne bordel tam je a to minimalne 3 a 4 polozka...to budou kraviny, kdyz to odskrtnes tak po restartu musis zaskrtnout to pouzivat nastroj blablabla ![;) ;)]()
al bunda*
Mohla bys to v MS Office Pictur Manager oříznout a dát sem jen ta data? Ono se to při zvětšení rozpadá tak, že se to nedá přečíst...
BTW Hezké mimčo. Tvoje?
BTW Hezké mimčo. Tvoje?
Nic děcka, prdíme na to , za 1/4 h tady mám toho našeho hackera, jó jó to zas bude blik blik blik a bude to a já budu vědět kulový. Ale zase jsem Vás ráda slyšela, máte semnou trpělivost a toho si já osobně cením. No a mimčo- nikoliv tapeta je stažená z inter., miluju své děti, nejraději, když je alespon 2 h nevidím, no a koukat na ně permanentně nemusím. Pa a díky, ale stejně si dáme kalíše a jednoho na Vás.![*ee* *ee*]()
Ahoj, tak jak to dopadlo, v podstatě skoro nijak. Hacker přišel s čímsi, vložil to do complu a jelo to a si 2 h. Pak se udělala kontrola, no a na ploše přibylo Registry mechanic a CCleamer a ve finále, pochopitelně až odjel to tam začalo houpat zas
, teď jen čekám až si zaptne skypa, abych ho potěšila :D, tak uvidíme. Že to dělá i mě jsme už řešili včera, prej zapomněl, že máme profily dva, tak musí holt dorazit, páč od rozdělaný práce se nemá odcházet ...
. No a ty děti od tebe - jako bys mě znal, s tím rozdílem, že mám děti dvě, takže 3. dítě = 2. dítě. Zatím pa S.
No nevim ale to co ti dal za programy tak je pouze čištění od nepotřebných věcí,ale ne čištění balastu... Hoď sem pořádné obrázky, něco odškrtáme :D
Ahoj, vy jste tááák hodní, no tak jo, když jinak nedáte..., doufám, že už to je čitelný, jinak teda, no už mě pošlete nikam..., třeba ke sporáku ![*smich* *smich*]()
![Odinstalování neznámého programu #4]()

al bunda*
Jakl říkal Maverick, dej pořádné obrázky, tohle je při zvětšení zcela nečitelné - při vkládání na web se to zmenšuje a pokud to neořízneš, nepřečteme, co Ti tam běhá.
Hezký den.
Delal jsem u znameho sit takze jsem tu nemohl reagovat. Koukni podrobneji na polozky: nwcpl, sw20!, sw24! ,nvmctray, mwsoemon, installer_en(2)!, m3srchmn, Savesnap
Nekterema si nejsem uplne jistej, zvetsi ten druhy sloupec kam to vubec vede (prikaz), ty s vychricnikem jsou na 99% blbost ostatni pockam na cestu...
Nekterema si nejsem uplne jistej, zvetsi ten druhy sloupec kam to vubec vede (prikaz), ty s vychricnikem jsou na 99% blbost ostatni pockam na cestu...
Tak pro zacatek vykopej tu prazdnou radku, sw20 a sw24. Proste to odskrtni a nech zrestartovat. Pak by to chtělo projet něčim jako adaware, spybot... a nejlépe předtim vypnout body obnovení ve vlastnostech systému (prave tl tento pocitac, nebo disk ted nevim/neověřim)...
Ahoj ještě jednou, mám ještě stručnej dotaz, Ad-adware- při kontrole tam občas skočil i avast, kde jsem nálezy následovně hodila do truhly, je to při kontrole normální? a ještě máme 2 profily je nutný to stejný udělat i na druhým profilu? Pa a dík S.
al bunda*
No je to normální. Ad-Aware "vyplaší" zvířátka a Avast je potom detekuje.
Když to uděláš v obou profilech, nic nezkazíš, ale nezbytné to není. Sichr je sichr, jak řekla ta jeptiška, co si dala... Aha. To nemůžu. Tak nic.¨
Hezký den...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]