Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ProgDVB český návod

Od: essen* odpovědí: 5 změna:

Nainstaloval jsem ProgDVB 7,06. Rovněž jsem nainstalovat USB DVB-T od HP (u tohoto ovladače vše v pořádku). Mám nainstalovaný Win 8. Když jsem ProgDVB spustil tak běží, ale pouze zvuk. Běží zřejmě přes internet. Vůbec si nevím rady jak dál, abych mohl sledovat televizi přes USB nebo přes internet, abych mohl nahrávat programy. Potřeboval návod krok za krokem, abych program spustil. Rovněž tak jak a jaké ovladače nainstalovat. Před tím jsem chytal televizi na Win 7 přes media center což v osmičkách nejde. Moc děkuji GE.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Proč jsi si nestáhnul některou z těch bezplatných alternativ Media Center, jak jsme ti radili dříve?

essen*
hodnocení

Vždyť to jeden z programů co mi bylo doporučeno a teď prosím o pořádný návod.

capri*
hodnocení

0x

Zdravím,

ProgDVB jsem zkoušel také a jestli mě paměť neklame (je to už nějaký rok) tak je tam potřeba vyřešit kodek resp. dekodér pro zobrazení videa. Víc asi neporadím jelikož osobně už pár let používám SmartDVB - sic né v češtině zato ale oproti WMC nebo ProgDVB systémově výrazně méně náročný přesto ale funkčně velmi dobře vybavený.

essen*
hodnocení

Děkuji za odpověď, zkusil jsem, ale nic neběží tak nevím. GE

hodnocení

0x

Držte se ProgDBV, je nejlepší. Postup - klikněte na Settings - podle obrázku vybrat TV kartu - pak vám vyskočí nabídka proskenování pásma ... uvidíte informace o nalezených stanicích - pak je to velmi intuitivní. Kodeky zřejmě nebudete muset řešit - i když já je někdy přepínám u vysílání v HD

ProgDVB český návod

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]