Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Media center

Od: essen* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu. Ve Win 7 byl program MEDIA CENTER, přes který jsem ladil DVB-T USB a díval a nahrával telestrická digitální vysílání. Nyní mám Win 8, ve kterém již media center není. Potřeboval bych poradit jakým programem, pokud možno v češtině, nahradit tento program nebo jestli lze media center pro W8 někde stáhnout. Děkuji GE

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luha*
hodnocení

2x

Stáhněte si aplikaci FreeOnline TV a nepotřebujete žádné další zařízení ani tuner - Stahuj.cz - Downl/... *tuc*

doplněno 26.08.14 07:24:

Do předvoleb kanálů se zadá URL adresa - 212.79.96.134:8001/... Poslední dvojčíslí 01 až 30 určuje TV stanici.

lmgify
hodnocení

2x

Ve Win8 je Media Center podle MS zpoplatnen ($140).

doplněno 26.08.14 09:46:

Pardon, pro Evropany je to drazsi - 160euro nebo 3900Kc.

doplněno 26.08.14 09:54:

Media Center neni ve Win8 kvuli cene kodeku ( MSDN blog).

Jinak k odpovedi na tvoji puvodni otazku: 5 Alternatives to/...

Je tam i ten nize uvedeny MediaPortal.

mirex*
hodnocení

2x

Jako plnohodnotnou náhradu Media Center bych viděl MediaPortal. Zkuste, odinstalovat se dá vždy...

Nejaktuálnější co jsem k tomu co může chybět za kodek v aktuálním progdvb potkal je tohle chip.de/...
Jinač problém není v samotném ProgDvb ale v tom osmičkovém winpaskvilu. Já na starých XP stejný program instaloval a vše naběhlo na první kliknutí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]