Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínající se notebook acer

Od: andrej98 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám dva roky notebook acer. Asi před měsícem musel být vyměněn hardisk kvůli viru. Teď mám aktivní antivirus avast a žádný vir by tam neměl být. Už před opravou se notebook občas vypínal. Hlavně když hraju hry a je přitom v nabíječce. Myslel jsem že to dělá nějaký vir, ale i teď se stále vypíná.

Mohl by mi někdo prosím pomoci?

Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobry den, ten notebook se opravdu radne vypne, nebo zamrzne a vy ho musite restartovat, nebo z niceho nic spadne a je vypnuty? Predpokladam, ze vymena disku byla reinstalace. Vir disk neposkodi.

doplněno 21.07.14 14:00:

Souhlas s teplotou. Pozna te to i laicky podle toho, jak se Vam notebook ze spodu ohreje. Pri praci a hrani je dobre mit notebook postaveny tak, aby pod nej mohl proudut pokud mozno vzduch. Nejhorsi je ho postavit treba na polstar, nebo perinu

andrej98
hodnocení

Dobry den, skutečně se natvrdo vypne. Udělá to krátky zvuk a vypne se. Hardisk jsme skutečně museli kupovat nový, kvůli poškození.

ladinpraha*

Krátce zasyčí či jak to nazvat a vypne. To mi dělal při ucpaném chlazení. Mrkni tady.

andrej98
hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Mám doma taky acer,dělalo mi to samé,že se začal vypínat a bylo zacpané chlazení,pomohlo profouknutí mřížek a ventilátoru.Teď zase jede normálně.

hodnocení

0x

Ja jsem měl na Aceru taky totalně ucpaný ventilační otvor a vypínal se.Otevřel jsem ho,vyndal větrák a profoukl stlačeným vzduchem ve spreji.Jinak ucpaný ventilátor,múže být na jakémkoli notebooku.Zkuste si nainstalovat teploměr a uvidíte kolik Vám to bude ukazovat.Řekl bych, při hraní her přes 90 stupňů.

Ukazatel teploty

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]