Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AdBlock nefunguje

Od: ctb* odpovědí: 5 změna:

mám adblock v PC ale když otevřu internet, stále vidím reklamy - proč?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tanker32*
hodnocení

2x

Ahoj,

takže v přiloženém obrázku vidíš, jak mám nastavený AdBlock. V Chromu se koukni v nabídce "Nástroje-Rozšíření" jestli máš Adblock aktivní. Pokud ano, nastav si AdBlock jak ho mám já. Pokud by ani to nepomohlo, odtraň AdBlock z Chromu (přes nabídku "Nástroje - Rozšíření - Odebrat AdBlock, to je ten symbol popelnice") a znovu jej naistaluj přes tu samou nabídku.

AdBlock nefunguje

Ahoj. Co bys mi poradil na explorer viz můj dotaz?

poradte.cz/...

tanker32*
hodnocení

0x

Ahoj,

napiš jakou verzi op. systému používáš (WIN XP, WIN 7, WIN 8 32 bit nebo 64 bit atd.) a v jakém prohlížeči AdBlock používáš. (IE, Firefox,Chrome atd.)

Nemusí se jednat o pop-up čili reklamy ale o adware čili škodlivý program - vir. Udělej hloubkový test antivirem případně stáhni spybot search and destroy a projeď jím počítač. Kdyby ani to nemohlo najdi sí nějaký free antimalware prográmek.

ctb*
hodnocení

systém: Win.7

prohlížeč: Chrome

antivirus: Avast!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]