Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Na chromu adblock funguje, na IE ne. U obou doplňky nainstalovány a povoleny (viz u Exploreru přesto funguje reklama).
První obr. Chrome, druhý obr. Explorer.
Vypadá to, že máš povolené některé reklamy. Zkus si pohrát s nastavením AdBlocku. Je tam nabídka blokovat reklamu na této stránce. Když se dostaneš na stránku, která ukazuje reklamy, záleží na tom, jestli je to flashová reklama nebo textová atd. Tady je taky možnost, že se ti AdBlock špatně aktivoval v IE. Zkus odinstalovat AdBlock a znovu nainstalovat, jak jsem radil u Chromu. Když tak napiš, jak si dopad... Pak budeme pokračovat v léčbě Petr
OK, dík za odpověď. Měl jsem v exploreru povolen adblock, teď jsem zapnul ochranu před sledováním, bannery zmizely ale reklama před videem pořád jede. Už tam nevidím, kde co nastavit nebo zapnout. V chromu funguje blokování i bannerů i videoreklam.
doplněno 29.06.14 07:43:U chromu vidím více možností nastavení, což je v pořádku... viz obr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.