Nejste přihlášen/a.
Mám problém s plnou nádržkou přebytečného inkoustu v tiskárně Canon MP190 neměl by jste pro mě radu, či návod? Děkuji
Nechápu, nikdy jsem tuto hlášku na tiskárně neměl, myslím si, že nepoužíváte tiskárnu úplně správným způsobem a pak dochází k častému čištění trysek. Pak dojde k tomuto hlášení, ve zkutečnosti nejde o žádnou nádržku, ale o absorbční materiál (podobný filcu) který je umístěn po celém dně tiskárny a do něj se vsakuje odsátý inkoust během čištění trysek. Hlášení není na základě nějakého senzoru, který by poznal, že absorbent je plně nasáklý, ale tiskárna to vyhodnotí na základě určitého počtu čištění trysek. Hláška lze vyresetovat, ale pokud je absorbent opravdu nasáklý inkoustem zaděláváte si na velký problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.