Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cerna obrazovka a divny zvuk

Od: adrymek2 odpovědí: 6 změna:
zapnu pocitac a je cerna obrazovma nic nenabehne a dela to divny zvuk jako sekacka nebo tak cim by to mohlo byt?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Buď je zapomenuté CD (DVD) v mechanice nebo odešel disk.

adrymek2
hodnocení

zapomel jsem dodat ze toto to udelalo az po vycisteni prachu nez jsem to procistil zaclo se to nacitat ale cerna obrazovka mam presne spocitano kolikrat to ma cvaknout a chybel tomu jeden cvak. pocitac bezi ale je cerna obrazovka. obrazovkou to není

chizuru*
hodnocení

0x

Jako sekačka? Není něco (třeba kabel) co se dotýká větráku (procesoru nebo GK)/ je přímo v něm?

adrymek
hodnocení

vsechno je v poradku mozna se naky kabel seka do vetraku ve zdroji ale nwm.ale co s tou obrazovkou? je cerna a nic se nedeje?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, Váš první problém je, že zakládáte další dotaz na stejné téma a tím potom není přehled (viz odkaz). A snad je jasné, že když se zvuk začal projevovat až po použití vysavače, což vyžaduje značnou opatrnost, tak jste tam něco "jebnul". Určit, kde se zvuk bere není složité.

Přiložíte ucho k PC a podle místa, kde je zvuk nejsilnější určíte závadu. Bude to ve zdroji, kde jste asi proudem vzduchu něco poškodil - drát jde do vrtule nebo je vrtule mimo osu. Zkuste do vrtule jen foukout a hned uvidíte, zda jde tiše a volně. Může to být jenom rezonance špatně zavřené "bedny", ale já to vidím spíše na ten zdroj. Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 27.05.14 10:11:

Ono tam nic spáleného nebude - jenom to bude chtít nový ventilátor do zdroje. Vysavač má silný proud vzduchu, ten hodně roztočí vrtulku a ta osa se poškodí nebo zadře. Dělá se to tak, že se před čištěním musí ta vrtulka zajistit - něco tam vrazit (tužku), aby se nemohla roztočit.

adrymek2
hodnocení

ted jsem se na to dival a ten zvuk vychazi od zdroje.jako by tam neco vadilo ale skoro nic tam nejde videt.ale ten zvuk od tud vychazi.Nic spaleneho jsem nenasel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]