Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows Script Host

Od: rancherka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

při spuštění počítače se mi objeví hláška: C:Windowsinfmsstp.vbe nebyl nalezen. Můžete mi prosím někdo poradit, jak mám tuto hlášku odstranit? Hledala jsem tento soubor na internetu, ale nemůžu ho najít ke stažení. Děkuju za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, žádný soubor na internetu nehledejte a postupujte stejně jako jste již patrně postupovala. Nebo Vám tam ty hlášky vyskakují dvě? Ta strarší a ještě nová?

Ta srpnová hláška je už snad odstraněna nebo ne? Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 15.04.14 11:48:

To, bohužel, nevím. Já mám OS Linux a jsem podobných "radostí"ušetřen. Snad Vám ještě poradí jiní.

rancherka*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Od doby kdy se objevila srpnová hláška, tak mám nový počítač. Dívala jsem se na odpovědi ze srpna, ale když otevřu "Po spuštění", tak "wscript.exe" tam není. Je tam zaškrtnuto: RunDll32 cmicnfg; TBNotifier; f1914d66-9a12-4a...; szinstall; Winampa; avgui; pdfSaver; msstp; ctfmon; szinstall; wszndesktop; pdfSaver3. Je tam nezaškrtnuto: avast ui; deamon; DeamonProcess. Antivirák používám AVG. Je nějaký jiný způsob, jak hlášku odstranit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]