Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jsem lamák a potřebuju poradit. Chystám se formatovát a chci si nějak zálohovat záložky z mozily firefox. V pravěku, když jsem jete používal IE, tak se mi Oblíbené ukládaly do jedné složky, tu jsem si mohl kamkoliv přesunout, bo nějak zálohovat. Ale nyní používám firefox a nikde jsem nenašel nějakou možnost jak si zachovat a zálohovat své záložky. Mám jich několik desítek, tak se mi všechny linky nechtějí přepisovat do nějakého texťáku, bo to screenovat a ukládat...PLS poraďte, jde si nějak zálohovat a ukládat záložky z Firefoxu? Díky...
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
slonbonjohn*
0x
C:/Documents and Settings/admin/Data aplikací/Mozilla/Firefox/Profiles/gg0ahtyu.default/bookmarks
Musí být zapnuté zobrazení skrytých položek
Musí být zapnuté zobrazení skrytých položek
kochanski
Ahoj, diky za rady, ktere se mi taky hodily. Ale mam jeste jiny problem.
Zapnula jsem firefox a najednou zmizelo veskere me nastaveni (vizualni styl), ale hlavne ty zalozky. Uz se mi to stalo jednou a nevim, cim to muze byt. Ve slozce ...firefox/profiles jsem to nenasla (jen takove ty prednastavene - zpravodajstvi apod). Je jeste nejaka moznost, kde bych to mohla objevit, nebo je to nadobro smazane? Mela jsem tam hlavne uzitecnosti na diplomku, takze si rvu vlasy - nu moje blbost, ze si to taky neposilam na email...
A vubec, jak je mozne, ze mi Firefox udela takovouhle zdradu
Diky za jakoukoli radu
Zapnula jsem firefox a najednou zmizelo veskere me nastaveni (vizualni styl), ale hlavne ty zalozky. Uz se mi to stalo jednou a nevim, cim to muze byt. Ve slozce ...firefox/profiles jsem to nenasla (jen takove ty prednastavene - zpravodajstvi apod). Je jeste nejaka moznost, kde bych to mohla objevit, nebo je to nadobro smazane? Mela jsem tam hlavne uzitecnosti na diplomku, takze si rvu vlasy - nu moje blbost, ze si to taky neposilam na email...
A vubec, jak je mozne, ze mi Firefox udela takovouhle zdradu
Diky za jakoukoli radu
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]