Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firefox - ukládání záložek (oblíbených)

Od: andy719 odpovědí: 4 změna:
Zdravím, jsem lamák a potřebuju poradit. Chystám se formatovát a chci si nějak zálohovat záložky z mozily firefox. V pravěku, když jsem jete používal IE, tak se mi Oblíbené ukládaly do jedné složky, tu jsem si mohl kamkoliv přesunout, bo nějak zálohovat. Ale nyní používám firefox a nikde jsem nenašel nějakou možnost jak si zachovat a zálohovat své záložky. Mám jich několik desítek, tak se mi všechny linky nechtějí přepisovat do nějakého texťáku, bo to screenovat a ukládat...PLS poraďte, jde si nějak zálohovat a ukládat záložky z Firefoxu? Díky...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Že by tady? ;)
poradte.cz/...
Příjemný podvečer
St.

slonbonjohn*
hodnocení

0x
C:/Documents and Settings/admin/Data aplikací/Mozilla/Firefox/Profiles/gg0ahtyu.default/bookmarks
Musí být zapnuté zobrazení skrytých položek
kochanski
Ahoj, diky za rady, ktere se mi taky hodily. Ale mam jeste jiny problem.
Zapnula jsem firefox a najednou zmizelo veskere me nastaveni (vizualni styl), ale hlavne ty zalozky. Uz se mi to stalo jednou a nevim, cim to muze byt. Ve slozce ...firefox/profiles jsem to nenasla (jen takove ty prednastavene - zpravodajstvi apod). Je jeste nejaka moznost, kde bych to mohla objevit, nebo je to nadobro smazane? Mela jsem tam hlavne uzitecnosti na diplomku, takze si rvu vlasy - nu moje blbost, ze si to taky neposilam na email...
A vubec, jak je mozne, ze mi Firefox udela takovouhle zdradu:(
Diky za jakoukoli radu

tox232*
hodnocení

0x
Já osobně jsem si odkazy založek přeposlal na svého maila

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]