Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Export záložek internetu

Od: stanavaf® odpovědí: 9 změna:
Čauky, chci zálohovat - kopírovat záložky z internetu, ale jak? pomóóóc*nevi*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A jaký používáš internetový prohlížeč? To je docela podstatná věc, kterou jsi neuvedl!
hodnocení

mozilla firefox
Záložky najdeš v podadresáři na této cestě:
c:Documents and SettingsJméno uživateleApplication DataMozillaFirefoxProfiles
Jedná se o soubory bookmarks.html případně i bookmarks.bak.
Sakriš...Spidr byl rychlejší...ale jen tak mezi náma- už to tu bylo:
poradte.cz/...
Nebo tady detailní info: mozilla.sk/...
al bunda*
Byl rychlejší, je to Speeder.. *smich*
hodnocení

Je jedno kdo je rychlejší, hlavně když tu pro nás"blbce"jste. Maverick-OK- použiju : Firefox- záložky-správce záložek-soubor-exportovat. Dík*palec*
V poho.
Já jen trochu pošťuchuji Spidera *smich*
hodnocení

no fajn. Když Vás tady ještě mám, Spadl mě Windouvs, fotky nebyly v záloze, myslíte ,že teď po reinstalaci ty ztracený nezálohovaný ještě můžu někde najít?
Pokud si před instalací neprovedl formátování disku a provedl jsi pouze "přeinstalaci" (nový systém přes starý) tedy ne čistou instalaci, měly by ty fotky být na svém místě.
Jinak stačilo například dát disk k někomu do počítače a fotky si z disku zkopírovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]