Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,milí kolegovéPrávě jsem si chtěla přečíst nové emaily na seznamu.cz.Posléze jsem musela urychleně odběhnout,a když jsem přišla zpět,už tam nebyly!Ani v koši nejsou!Pomozte prosím
Je tomu už asi tak rok, co mi taky na seznamu zmizela veškerá pošta. Taktéž z ničeho nic. Psal jsem dotaz na podporu seznam.cz, odpovědí mi bylo, že - obrazně řečeno - "jsem úplný debil", protože jsem si to buď sám vymazal, nebo používám nějakého emailového klienta, který zapříčinil odtranění veškeré přijaté pošty.
Já jim na to, že sám jsem si to rozhodně nevymazal a emailového klienta sice používám (outlook), ale v něm mám nastaveno "zachovat kopii zprávy na serveru". Oni na to, my za nic nemůžeme, opravdu jste si to musel udělat sám, jak je psáno výše...nicméně je to nevratná věc, zprávy již není možné nijak obnovit, je nám líto...
Z toho plyne, že pokud jste o nějaké zprávy ne vlastní vinou přišla, já vám to věřím (a když trochu zagooglíte, zjistíte že takto postižených na seznamu je mnoho). Špatnou zprávou je, že jste o ně s největší pravděpodobností opravdu přišla nadobro.
Dobrý den, nejste první a asi ani poslední, kdo má tento problém se Seznamem.
Já si zásadně nechám poštu hned přeposílat do PC (aplikace Thunderbird) a jim tam raději nic nenechávám. A podívejte se i viz odkaz. Zdravím!
doplněno 13.02.14 18:56:Nemáte zač a děkuji Vám za pochvalu.
doplněno 13.02.14 19:08:ladinpraha - já tu službu nemám a tak ji neznám. Ale, také jsem prošel web O2 a nic takového jsem tam nenašel - jenom informace o hlasové schránce. Možná záleží i na OS konkrétního mobilu a jeho nastavení (i pro služby).
doplněno 13.02.14 19:55:ladinpraha - aha, rozumím. Byl jsem trochu mimo. Ale, i na tuto stránku jsem při svém hledání na webu O2 narazil, ale když tam nemám ten účet, tak se nedostanu dál. Bylo by asi lepší založit si pro toto téma nový dotaz a snad to bude někdo vědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.