Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Všem,tak Vám nevím...-dnes koukám do email schránky a všechny zprávy jsou pryč-schránka je úplně prázdná.Měl jsem tam toho dost zprávy od dětí atd...nic jsem sám nemazal nikdo jiný muj PC nepoužívá jen já.Jak je todle možné?Děkuji
Dobrý den, upřesněte, kde máte tu schránku. Zda jste se díval v prohlížeči nebo máte na toto nějaký program v PC? Žádné nastavení jste tam (v něm) neměnil?
Něco, jako "vymazat obsah schránky při odchodu"? Jak byla a je velká schránka?
Nemáte nějaké přeposílání pošty na jinou adresu? Zdravím!
doplněno 04.02.14 09:57:Podívejte se i do položky Koš a Spam.
Mám úplně normální email na Seznam nic speciálního nemám jsem starý dědek žádný přeposíláni nemám občas starý emaily vynažu postupně,ale nechávám si tam emaily od dětí jak mi posíjají fotky vnoučat a měl jsem tam i starý emaily od přátel žil jsem léta v cizině,tak si píšem.Nic duležitého,ale je to všechno fuč proč?Nechápu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.