Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Email schránka-záhada

Od: syfrig* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den Všem,tak Vám nevím...-dnes koukám do email schránky a všechny zprávy jsou pryč-schránka je úplně prázdná.Měl jsem tam toho dost zprávy od dětí atd...nic jsem sám nemazal nikdo jiný muj PC nepoužívá jen já.Jak je todle možné?Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

A kde máte email? Chodíte na něj přes webové rozhraní, nebo používáte klienta? Kontaktujte podporu, snad by mohla emaily obnovit.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, upřesněte, kde máte tu schránku. Zda jste se díval v prohlížeči nebo máte na toto nějaký program v PC? Žádné nastavení jste tam (v něm) neměnil?

Něco, jako "vymazat obsah schránky při odchodu"? Jak byla a je velká schránka?

Nemáte nějaké přeposílání pošty na jinou adresu? Zdravím!

doplněno 04.02.14 09:57:

Podívejte se i do položky Koš a Spam.

plechacek*
hodnocení

0x

Tohle se mi stalo když sem začínal používat Outlook, všechny zprávy se jakoby překopírovaly tam a z původního webového mailu zmizely. Někde se to tam dalo zaškrtnout že je chcete přesunout, ale zachovat i na normálním mailu, ale to jsem tenkrát nevěděl.

syfrig*
hodnocení

Mám úplně normální email na Seznam nic speciálního nemám jsem starý dědek žádný přeposíláni nemám občas starý emaily vynažu postupně,ale nechávám si tam emaily od dětí jak mi posíjají fotky vnoučat a měl jsem tam i starý emaily od přátel žil jsem léta v cizině,tak si píšem.Nic duležitého,ale je to všechno fuč :(proč?Nechápu

vsenemuzuvedet*
hodnocení

0x

Tohle se mi taky stalo u centrumu... zkuste počkat 2 dny, jestli samy zpátky nenaskočí, jinak napište provozovateli... zeptá se Vás jaké jste tam měl emaily - odkoho a jaký název,aspoň pár a měli by Vám to dát zpět... ;)

hodnocení

0x

asi jim umrelo uloziste dat , mozno to nahrajou z nake zalohy , zkus se zeptat primo seznamu. Pokud ale zaloha nebyla a uloziste jim shorelo , tak smula. Seznam neruci za zpravy , to byste musel mit zaplacen jiny email , kde ruci za zalohy.

hodnocení

0x

A nedostal se vám tam někdo kdo vás nemá rád? Měl jste silné heslo?

syfrig*
hodnocení

Jestli mě nemá někdo rád nevím ...ale lidi jsou divný :( hleslo jsem mám snad o.k. 5 písmen a 3 číslice jak mi tady radí počkám a pak jim zkusím napsat,ale kam?Komu přesně?Ale,že jsem teda ráno čuněl,kde to všechno mám...:( dumal jsem,až se mi kouřilo z hlavny :) děkuji vám za rady Josef

@syfrig: Napište nebo zavolejte sem:

Email schránka-záhada

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]