Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Nejdrive vas poprosim aby jste ignorovali diakritiku nebot pisu z angl. windows...
Asi pred tydnem se mi uz definitivne vys*al PC (asi 13 Let starej viz.: zde) Vyndal jsem z nej chazeni a grafiku na docasny pc co mam ted... a zbytek jsem nechal sesrotovat...
No a konecne se rozhodlo ze se zacne setrit na novej no a rekl jsem si ze asi nebude mit smzsl investovat do nejakeho novejsiho ze teda uz neco radoby "herniho"+ novej monitor a musim se vejit max do 20 000,- Uvedmote si ze moje matka je uklizecka... a vyplatu ma asi 10 000. Nuze to jsem si udelal seznam: data.cekuj.net/... Ale zda se mi to nejake moc levne... Pripadne co na tom zmenit, hlavne mi jde o to aby to bylo vse kompatibilni a stabilni a mohl jsem to vyuzit na max... Potrebuju vedet jestli je to vyvazena soustava nebo jestli je to co mam v planu nesmysl...
Určitě bych zvolil větší disk než 500 GB, potom bych možná vyměnil grafiku za výkonnější, přece jen žádný high-end to není
doplněno 26.01.14 11:31:já mám 750GB disk a už mi nedostačuje, asi si k narozeninám nadělím nějaký 2TB, ať to mám s rezervou.
Mám tam pár her, nějaké filmy, fotky a pár kompletních seriálů. A je plno
Ale pokud víte, že 500GB bude stačit, není problém, já jen mám osobní zkušenost jinou.
me 500 GB staci bohate... ja nepotrebuju disk ktery nikdy nevzuziju... (reknete mi prosim proc ak velky, dekuji... )
On se disk dá rozdělit na více ddílů a pak tam stáhnout a uložit velké množství filmů, hudby a fotek. Nahrajte si na 500GB disk tam ripy HD filmů 720p co mají cca 4GB a bude rád, že se tam vejde 100filmů a co to dneska 100 filmů je + jiné multimediální soubory. Navíc diskový cenový mainstream je ideální 1-2TB disky
Asi jseš aktuálně nasrán na HW, ale já bych se kouknul po zajetý herní sestavě ještě v záruce na Aukru. Tam se dá sehnat herní sestava s Intelem a lepší grafikou za cca 10000Kč. Jestli to bude financovat jen tvoje mamka, tak mi příjde těch 20000Kč zbytečně vyhozený prachy (zbytečný luxus). Sleduj 14 dní Aukro a budeš se divit co se tam dá výhodně sehnat.
Tady máš sestavu do 20tis., která bude výkonově ve hrách úplně jinde a navíc poskládaná z mnohem kvalitnějších komponent...
czc.cz/...
(v sestavě není SSD, ten příp. můžeš dokoupit později)
K tomu HDD, jde o to, že poměr ceny k velikosti disku je u 500 GB velmi nevýhodný. Vem si, že za 500 GB dáš 1200 Kč a za 1000 GB necelých 1500 Kč.
oooo, dekuji akorat je problem ( a ro jsem asi zapomnel zminit ze to vse musim objednat v mironetu...) a nevim jetli to tam ty ceny nejsou nekde jinde... ale dekuji...
Jejda, a to je takový problém si komponenty uvedené v tom seznamu naskládat do košíku v mironetu?
Proč vlastně je to tak nutné objednat právě tam?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.