Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posouvací lišta

Od: jarda22* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,před pár dny se mi na na celým internetu zobrazuje tato věc a problém je vtom,že když chci sjet na nějaké stránce směrem dolů tak to nejde,musím cca 4 cm od lišty, potom to zmizí a pak už to jde..mám to aji v malování atd..nemám tušení co to je a chci se toho zbavit..zkoušel jsem přeinstalovat chrome (na mozille to nedělá..) prostě opravdu nevím.Předem díky za pomoc. (viz. fotky)

Posouvací lišta
Posouvací lišta #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

reckziegelj
hodnocení

0x

Podívej se na poslední instalované programy. jestli se nenainstalovala nějaká kravina s nějakou aplikací.

jarda22*
hodnocení

Díval jsem se a nic,jen jsem si aktualizoval Ccleaner a pak jsem si ho odinstaloval jestli to nahodou nebylo tím..no a bezezměny

hodnocení

0x

Dejte zvětšení stránky na 120%

doplněno 19.01.14 16:18:

Zmáčknout Ctrl a točit kolečkem myši.

doplněno 19.01.14 17:32:

Jeden má velikost 75% a druhý 125%

doplněno 19.01.14 17:59:

Posouvací šipky stačí zmáčknout kolečko na myši a pustit.opakovaním zmáčknutím zmizí.

Posouvací lišta #3
Posouvací lišta #4
jarda22*
hodnocení

a vám se stalo to stejné co mě?... a zvětšit stránku na 120% ani na víc ani na míc nijak nepomáhá

pete*
hodnocení

0x

Ahoj, viz: poradte.cz/...

Včera jsme tu řešily obdobný problém, jedná se zřejmě o novou aktualizaci Google Chrome který zkrátka odstranil z té lišty ty posouvací šipky, bohužel :(

jarda22*
hodnocení

no nejsem si jistej jestli to je stejný problém jak mám já,protože mě se ta věc co je na fotce ukazuje aji v malování a wordu,ale připadá mi,že se to ukazuje,jen když je dole ta lišta skterou se dá jezdit do leva do prava..nevím..co myslíte?

Posouvací lišta #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]