Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Mám win7 a používám pro prohlížení internetu google chrom.Problem mám ten,že dnes mi na pravé straně monitoru,zmizely ty šipky k rolovaní stránky.Když kliknu na horní kraj,tak celá stránka sjede hned až dolu a naopak.Nevíte co se mohlo stát?Děkuji
Je to aktualizací. Stejně tam ty šipky byly naprd. Než na ní namířím kurzorem, tak to rychleji posunu točením kolečkem nebo posuvníkem nebo zmáčknutím kolečkem a pohybem myši.
Presne tak. To tu snad nekdo jeste pouzival ty pitome sipky?
Lidi, od ceho si asi platite kolecko na mysi proboha.. Ja jsem si ani nevsim ze nejake sipky zmizeli
Ony šipky jsou jakýsi pozůstatek z dob minulých, dnes je ergonomie a ovládání přecijen jinde, než před desíti patnácti lety... No a konzervativci s tím mají problém.
Že jsou navigační šipky k ničemupro někoho sice může být pravda, ale jen trouba může tvrdit, že je nahradí scroll tlačítko. Co třeba mininotebooky a netbooky, kam je třeba scrollovat doprava? Zdebyly šipky dobrým řešením, které se pochopitelně dá obejím, ale program má sloužituživateli a ne obráceně.
Zdravím.Já vám neporadím,jelikož můj problém je od včerejška totožný s tím vašímTudíž v podstatě parazituji na vašem dotazu,abych nemusela zakládat nový a stejný.Šipky jsou pryč...
Poraďte prosím!Děkujeme srdečně.
A není ona to aktualizace Chromu, která by měla vést ke snadnějšímu a intuitivnějšímu ovládání celého prohlížeče? (Ano, je to řečeno ironicky). Moje šipky zmizeli právě když si chrom vynutil aktualizaci, což už je asi tak dva měsíce. Tak, jako vás, i mne to docela hněte, protože často používám k ovládání pouze levou rukou. Na touchpadu mám sice tu šikovnou vymoženost, že stačí přejet po jeho okraji a stránka se mi posune, bohužel se však jedná jen o pravý okraj, takže musím přehmátnout. Možnost poklepávat na šipky mi vyhovovala a jsem na ni už roky zvyklá. Při práci v chromu je tam pořád marně hledám.
Pokud to je jen aktualizace, a já zastávám názor že ano, tak přejít na nižší verzy, počkat, jestli se programátoři vzpamatují a někdy do budoucna nám šipky vrátí nebo začít používat jiný prohlížeč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.