Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet se zasekl - nenabehne

Od: iv® odpovědí: 8 změna:
Dobrý večer. Vím že je dnes silvestr. Ale neporadil by někdo? Mám tablet GoClever TAB I71.
Dnes se sám vypnul. Bohužel od te doby nereaguje. Nezapne
se. Nepomohl ani reset. Zapnu ho objevi se nazev a typ tabletu pak obrazovka zcerna a objevi se maly napis android.
Neporadite někdo?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

1x
Spustit zařízení v bootloaderu jde? a co tam udělat factory reset?doplněno 31.12.13 18:20: vypnout tablet a zapnout ho se zmačknutým volume dolu mela by najet tabulka tam vybrat reset nebo jestli je na sd zaloha roomky tak znova nainstalovat tabulka by mela vypadat podobne jako tato
Tablet se zasekl - nenabehne
iv®
hodnocení

To je jako by jste na me hovoril latinsky. Reset jsem provedla. Problem je ze mi nenačte žádné menu nic.
iv®
hodnocení

Tak ta tabulka ani nenaskoci. Budu ho muset dat do servisu. Ale díky za radu.
ben®

Dobrý den, podívejte se viz odkaz. Ono Vám to asi nepomůže, tak snad jen vědomí, že v tom nejste sama. Patrně to bude nějaký nešvar těchto tabletů, resp. značky. Zdravím!

poradte.cz/...

foo*
31.12.13 17:39
hodnocení

0x

nabít

iv®
hodnocení

Nabijim. Zatím se nic nedeje.
foo*

chvilku to potrvá tak ho nechte tak 15min. nabíjet a pak zkuste zapnout

iv®
31.12.13 18:13
hodnocení

Zkusim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]