Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet nenačítá - proč?

Od: srnka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám tablet GOCLEVER TAB A73 při zapnutí je objeví jen android a nic víc poraďte prosím děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdechnul systém... zkusit to rozjet bez pam karty pokud je ale to je asi tak vše... max. je li tam nějaký hard reset tak zkusit jej...

Jinak to ale bez pc/odborníka asi do kupy nedáte...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, v manuálu (který jste si asi přečetl jako první), resp. v jeho závěru je uvedeno, že OS Android nenaběhne, když je tablet nedostatečně nabitý. Má se nabíjet nabíječkou a to 4 až 8 hodin. Přes USB lze nabíjet také, ale je to prý delší a nemá se to dělat při tom prvním nabíjení tabletu. Takže, nabíjet dostatečně nebo zkusit i reset (viz návod). Zdravím!

doplněno 28.12.13 12:09:

leteckaposta.cz/...

doplněno 28.12.13 13:45:

Tak, ještě zkuste vyndat baterii a po chvilce ji vložte zpět.

hanher*

To je myšleno jako fakt, vyndat baterii?

srnka*
hodnocení

Děkuju za odpovědi, tablet nabitý pořádně je a nic asi ten systém, reset taky nefunguje, asi budu muset za odborníkem

srnka*
hodnocení

Tak nefunguje nic jenom je tam napsaný android

doplněno 28.12.13 15:35:

Radši do toho nebudu špárat když tomu nerozumím. Asi to nechám na odborníkovi ale děkuji za odpovědi

takeshi*

Nejspíš je bricknutý (nenačte se OS) jediná možnost je nainstalovat nový android přes pc(bohužel nevím jak je to u gogen, ale u sony/sonyericsson,htc,samsung je možnost přeinstalovat SW přes jejich program (sony pc suite/htc sync manager/kies)

doplněno 28.12.13 16:14:

Tímto způsobem nepřijdete o záruku, ale já bych s tím došel do prodejny :)

catarinca
hodnocení

0x

Tak od včerejška mám na své tabletě goclever stejný problém - furt mi tam běhá jen nápis android a nic víc se dál neděje. To jsem jsem jen dítěti stáhla nové Angry Birds, hrála ho cca týden a ted tohle :( máme ho rok.

hanher*
hodnocení

0x

Ten tablet je ještě v záruce?

catarinca
29.12.13 17:04

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]