Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít omylem smazané písničky

Od: pekari* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, omylem jsem smazal složku s hudbou a nemohu ji v notebooku nikde najít. Jedná se asi o 60 alb.Hledal jsem všude a nikde nejsou.Hledal jsem v backup a ve vlastníkovi PC, administrátorovi atd. Několikrát jsem dělal obnovení systému a nic. Je nějaká možnost to někde najít. Jsem z toho docela špatný strávil jsem na tom celou noc a nikse to prostě není.Díky všem za radu co s tím. :(

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frkotou*
hodnocení

2x

Hlavně tam nic nepřidávej a použij program recuva!

pekari*
hodnocení

Tak recuva, jsem teď vyzkoušel.Asi je to v pr...Koš jsem smazal A několikrát vyčistil noťase, takže to asi už nepůjde obnovit.Pomohlo by dát obnovu třeba o měsíc zpět? !V té recuvě to našlo 90% přepsáno, takže ani bod obnovení, by nepomohl? Pak mám ještě problém, že u obrázku se mě udělal zámeček a nejde mě za boha odstranit.Dik za případné další rady.

pavelv*

Pokud něco smažeš a pak dál používáš PC, s největší pravděpodobností to už nevydoluješ zpět. Taky se mi povedlo smazat cca 30Gb uživatelských dat(obrázky,mp3, text.dokumenty) formátem disku, použil jsem recuvu a tak 90% se mi podařilo obnovit, ale s tim že tak u 80% soborů nebyla zapamatována složka a název, takže to vše bylo v jednom adresáři pojmenovaný například 000043.pdf. To je lepší smazat vše. Pak se mi podařilo odstranit uživatelský profil, cca 10Gb, ihned jsem spustil obnovu a obnovil jsem maximálně záložky z mozily, takže obnovit jak kdy.

Bod obnovení nepomůže, jsou v něm uložena pouze konfigurace a registry, nikoli samotné soubory. Jediná šance je disk vzít a odnest ho někam kde se zabývají obnovou, třeba by něco vydolovali, otázkou je, zdali to za takové prachy stojí. Lepší je průběžně zálohovat.

matrix*
hodnocení

No tak to se nedá nic dělat všechny alba mám v pr...tak si to postupně stáhnu znovu. Ono to nebylo nic cenného, polovina byla z mých CD a polovina stažená z inťouše, takže to není žádná velká ztráta.A ta Recuva mi našla 99% souborů, že nejdou obnovit a byla přepsána. Je fakt, že zálohu si nedělám, tak si to zapnu automatickou zálohu jednou za měsíc a je to. Nemá cenu s tím někam chodit, protože, by z toho stejně nic nevytáhli. Tak všem díky za snahu a ochotu pomoci v nouzi nešťastnému člověku. Díky moc. :)

pavelv*

Je to spíše ponaučení pro příště, ideální je disk dát do jiného pc a spustit obnovu. Hlavně v žádném případě neobnovovat data na stejný disk.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Když něco smažeš, tak to většinou najdeš v koši. Pokud ho tedy nevysypeš.

martinxx1

Systém si vytváří body obnovení,většinou po posledních aktualizacích takže by mělo jít obnovit pc třeba o týden zpět,sám jsem pc obnovoval třeba o den když jsem neco omylem smazal nebo neco udělal špatne a nevěděl jak to vrátit

martinxx1

Tak obnovu jsi zkoušel no tak nevim no...

Bod obnovení je pro obnovu systému, případně nainstalovaných programů. Data uživatelů, písničky fotky filmy apod. neobnoví.

Pokud nemáte na HD více oddílů, např. (C:) a (D:), stáhněte a nainstalujte RecuvaPortable na jiný disk - flash, CD/DVD, externí HD - prostě kamkoli jinam, protože je riziko , že jakýkoli zápis na oddíl, kde by smazaná fotka měla být, znamená, že může být přemazaná a tudíž už neobnovitelná.

Pokud máte více oddílů, tak nainstalujte normální Recuvu na jiný oddíl, než byly ty smazané fotky.
Zdroj: poradte.cz/...

doplněno 11.10.13 19:17:

No tak nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]