Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v rámci dělání si pořádku v počítači jsem si smazal fotografii, kterou bych rád dohledal zpět. Hledal jsem ji v Koši, ale neuspěl jsem. Pokusil jsem se její název (S2130006) zadat do Hledat a opět se neobjevila. Zkusil jsem tedy zadat do Hledat další foto (S2130004) ze složky, kde byla mnou hledaná fotografie také a ani ta se po vyhledávání neobjevila, byť ve složce stále existuje, jde otevřít a prohlédnout...jen ji při automatickém vyhledávání "nemůže" PC najít. Nevíte jaký způsob při vyhledávání zvolit, abych byl úspěšnější? Děkuji za odpověď.
Jen doplním Hejkala - pokud nemáš na HD více oddílů, stáhni a nainstaluj RecuvaPortable ( piriform.com/... ) na jiný disk - flash, CD/DVD, externí HD - prostě kamkoli jinam, protože jakýkoli zápis na oddíl, kde by smazaná fotka měla být, zvyšuje riziko, že bude přemazaná a tudíž už neobnovitelná - a i pouhá instalace běžného SW (tedy verze non-portable) zapisuje na systémový disk (minimálně do registrů, používá temp...).
Vyhledávání poté ´svěř´ Recuvě - smazaný soubor windowsowské Hledání najít neumí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.