Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpožděné titulky - jak to dát správně?

Od: snehule odpovědí: 4 změna:

Stáhla jsem si serial a titulky zvlášť . Vždycky to bylo v pohodě ,ale teď u tohodle seriálu jsou ty titulky zpožděné a nedá se na to moc koukat ,mám přes VLC player a vždy to šlo dobře až te´d prostě už 3 díly to jde zpožděně dá se to nějak srovnat?. Dá se to udělat nějak na tom VLC? Popřípadě poraďte jak to udělat . Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

checker
hodnocení

0x

Zkusil bych stáhnout titulky, které dobře sedí na tu verzi videa seriálu nebo v přehrávači KMP player to jde jednoduše zrovna při sledování videa posunovat.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, v nastavení VLC Playeru je možné udělat korekci časového posunu. Bude to někde v Nastavení / Titulky. Zdravím!

doplněno 30.09.13 19:45:

Zde byl podobný dotaz: poradte.cz/...

doplněno 30.09.13 21:51:

Nejde o to udělat si tu synchronizaci stejnou, jako je na obrázku v odkazu, ale zkusit ty hodnoty měnit.

snehule
hodnocení

sychronizaci obrazu mám stejnou jako na tom odkazu . Nevím co s tím,prostě to nejede jak má .

Když to nepůjde přímo přes přehrávač ( tam jde myslím udělat posun jen o pár sekund ) Tak existuje spousta programů na změnu časování titulků. Nejjednodušší byl AQtool. Člověk vybere sekvencí obrazu na začátku filmu a k ni přiřadí správnou větu. Pak to samé udělá na konci filmu přiřadí správný titulek a spustí proces. Program sám dopočítá zbytek titulků. Skutečnost není tak složitá jako popis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]