Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrychlené titulky!

Od: kakakakakak odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mám menší problém se zrychlenými titulky. Abych byla konkrétní jde o titulky k 1600 Penn - 1x02. Zkoušela jsem tiutly stáhnout na serialzone.cz, ale už od poloviny začne být načasování děsné! Zkoušela jsem to i s titulky odtud: titulky.com/... , ale stejný výsledek! Používám GOM player, ale stejné to je i u VLC playeru... Doopravdy už nevím, co s tím! Děkuji každému za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, budete si muset nainstalovat takový přehrávač, který Vám umožní resynchronizaci titulků.

Podívejte se do nastavení nebo ovládání těch prohlížečů, které máte v PC, zda tam je tato funkce.

Pokud ne, tak ten posun titulků umí např. KMPlayer. Zdravím!

hodnocení

2x

VLC to má taky v Nastavení-Synchronizace stopy:

Zrychlené titulky!
kakakakakakakak
hodnocení

Děkuji moc! :) Mohl by jste mi prosím ještě poradit, proč se mi u některých titulků zobrazují písmena jako ř, č, ě, š a jiné, jako podivné znaky? Lze to taky někde spravit? V jiném přehrávači se mi to nestává... Děkuji

Zkuste v nastavení upravit kódování titulků, je tam na výběr mnoho možností...

Zrychlené titulky! #2
ben®

Dobrý den, problém je v češtině, resp. v nesprávném rozpoznání českých znaků. Když se kupuje např.

stolní DVD přehrávač, tak by tam mělo být výslovně uvedeno, že "podporuje české titulky", protože jinak není záruka, že budou zobrazovány korektně. Záleží tedy na tom, v jakém kódování je vytvořen ten soubor titulků a zda je přehrávač schopen toto kódování rozpoznat a korektně zobrazit. Je celá řada programů na úpravu titulků, kde je možné toto kódování změnit a překonvertovat, ale, myslím, že to asi nejde nastavit jen v přehrávači. Ale, protože si tím nejsem jistý, zkuste v nastavení Vašeho přehrávače najít možnost konverze kódování na jiný formát zobrazování titulků. Možná to tam bude. Jinak asi změnit v nějakém programu a vyzkoušet. Zdravím!

doplněno 26.05.13 11:13:

ernie - byl jste rychlejší a asi přesnější. Snad to pomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]