Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s internetem

Od: pavla* odpovědí: 23 změna:

Měla jsem problém odeslat i tento příspěvek přes PC takže jsem musela udělat screenshot a poslat to přes obrázek.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavla*
22.07.13 13:18
hodnocení

Tady:
Problémy s internetem
frkotou*

Zkontrolujte to ještě antivirem.

pavla*
hodnocení

Antivir žádnou chybu nehlásí, jen při čištění prohlížečů hlasí, že můj prohlížeč obsahuje špatné doplňky, které jsem smazala až na jeden, který nešel (VideoDownloadConverter)

praivo*
hodnocení

0x

Jaký máš prohlížeč?

doplněno 22.07.13 14:45:

Spusš si příkazový řádek (Start → Spustit → cmd.exe) a zadej ping poradte.cz -t. Nech to běžet tak půl hodiny, pak zmáčkni Ctrl+C a napiš mi počet ztracených paketů a průměrnou dobu odezvy.

doplněno 22.07.13 14:48:

A opiš mi tu chybovou hlášku.

Mimochodem, jak to tak čtu, napadlo mě, nejsi ty autorka této otázky?

pavla*
hodnocení

Používam Mozillu Firefox, ale kvůli těm chybám jsem si stáhla Maxthon, který funguje lépe.
Ta chybová hláška zní takto (na Mozille):
Spojení přerušeno
Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno.
-Server je dočasně nedostupný. Zkuste to prosím znovu za chvíli. -Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové připojení svého počítače. -Pokud je váš počítač chráněn firewallem nebo proxy serverem, zkontrolujte, zda má Firefox přístup na Internet.
A ano, psala jsem to já. Už to ani tak moc neřeším. Je to její život, tak ať si ho žije tak, jak uzná za vhodné...
praivo*

A v tom Maxthonu to jde?

Zkus AdwCleaner (spusť jako správce, s omezenými právy nefunguje).

doplněno 23.07.13 12:31:

Tak co, nějaká změna?

pavla*
hodnocení

Nechala jsem to tedy běžet přesně půl hodiny a zobrazilo se mi tohle:

Statistika ping pro 88.208.118.65:

Pakety: Odeslané = 1744, Přijaté = 1737, Ztracené = 7 ,

Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách: Minimum = 14ms, Maximium = 222ms, Průměr - 21ms

pavla*
hodnocení

*a u ztracených paketů bylo ještě

pavla*
hodnocení

v hranatých závorkách: ztráta 0 procent

omlouvám se za překlepy, ale hranaté závorky a znak procento nešly zobrazit

praivo*

Sice nic moc, ale problémy by to způsobovat nemělo... Zkus ještě nouzový režim (vypni počítač, pak ho zapni a mačkej F2 → objeví se nabídka, ve které vyber a potvrď "Nouzový režim se sítí").

A musím tě tu před celou poradnou pochválit za srozumitelnou otázku a snahu *placni*

doplněno 23.07.13 20:58:

Zapnul jsem si ping na poradte.cz, 1744 paketů (totéž co ty), pak napíšu, jak to dopadlo.

doplněno 24.07.13 20:23:

Tak odezvu mám přibližně stejnou, takže tím to určitě není.

pavla*
hodnocení

Aha, tak v čem to tedy je? Chtěla bych ještě zkusit ten nouzový režim, ale nemohu jej na té stránce najít...
praivo*

Na jaké stránce? Prostě ten počítač vypni, pak ho znovu zapni a při startu mačkej F8 (omlouvám se za chybu).

doplněno 25.07.13 12:54:

Omlouvám se, F2 tě asi dostalo do BIOSu. Správná klávesa je F8.

pavla*
hodnocení

Na té stránce (v nabídce) co se mi zobrazí po mačkání F2
pavla*
hodnocení

Stalo se jen to, že mám hrozně moc přiblíženou obrazovku a zastaralý typ spodní lišty s nabídkou start. Upload obrázků atd. stále nefunguje... Jak mám nouzový režim vypnout?

praivo*
Tak to má být. Teď si stáhni HijackThis, spusť jako správce (administrátor), klikni na "Do a system scan and save a logfile" a vytvořený log.txt mi pošli na admin[zavináč]pctipy.net, pak ti odepíšu, co dál.
pavla*
hodnocení

Já nevím proč, ale nejde mi poslat ani email... Můžu to zkusit dát sem? (i když to asi nepůjde, protože je to celkem dlouhé)

praivo*

Sice to nemám rád, protože to patří jen ke tvému počítači (nic pro ostatní), ale můžeš.

doplněno 25.07.13 14:42:

Tak to vlož sem, není nutná registrace. Po vyřešení to smažu.

pavla*
hodnocení

Tak to sem raději dávat nebudu, zkusím ještě něco vymyslet...

pavla*
hodnocení

To už asi nebude potřeba. Zkusila jsem vypnout firewall a najednou vše jde. Upload obrázků sice trvá trošku déle, ale stránka se přeci jen načte. Takže problém je zřejmě vyřešen *palec* Děkuju všem za pomoc i když jsem si vlastně pomohla já:D

praivo*

Tak tohle by mě nenapadlo*sok* Co máš za firewall?

pavla*
hodnocení

Tak to já nevím... Jak se to dá zjistit?

praivo*

Myslel jsem si, že to víš, když jsi ho vypnula... Mezi programy hledej něco s názvem "[něco] Firewall". Když nenajdeš, tak to byl asi FW integrovaný ve Windows.

lenka141001*
hodnocení

0x

zkuste zmáčknout na pc Fn a F5 dohromady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]