Nejste přihlášen/a.
Měla jsem problém odeslat i tento příspěvek přes PC takže jsem musela udělat screenshot a poslat to přes obrázek.
Jaký máš prohlížeč?
doplněno 22.07.13 14:45:Spusš si příkazový řádek (Start → Spustit → cmd.exe) a zadej ping poradte.cz -t. Nech to běžet tak půl hodiny, pak zmáčkni Ctrl+C a napiš mi počet ztracených paketů a průměrnou dobu odezvy.
doplněno 22.07.13 14:48:A opiš mi tu chybovou hlášku.
Mimochodem, jak to tak čtu, napadlo mě, nejsi ty autorka této otázky?
A v tom Maxthonu to jde?
Zkus AdwCleaner (spusť jako správce, s omezenými právy nefunguje).
doplněno 23.07.13 12:31:Tak co, nějaká změna?
Nechala jsem to tedy běžet přesně půl hodiny a zobrazilo se mi tohle:
Statistika ping pro 88.208.118.65:
Pakety: Odeslané = 1744, Přijaté = 1737, Ztracené = 7
Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách: Minimum = 14ms, Maximium = 222ms, Průměr - 21ms
v hranatých závorkách: ztráta 0 procent
omlouvám se za překlepy, ale hranaté závorky a znak procento nešly zobrazit
Sice nic moc, ale problémy by to způsobovat nemělo... Zkus ještě nouzový režim (vypni počítač, pak ho zapni a mačkej F2 → objeví se nabídka, ve které vyber a potvrď "Nouzový režim se sítí").
A musím tě tu před celou poradnou pochválit za srozumitelnou otázku a snahu
Zapnul jsem si ping na poradte.cz, 1744 paketů (totéž co ty), pak napíšu, jak to dopadlo.
doplněno 24.07.13 20:23:Tak odezvu mám přibližně stejnou, takže tím to určitě není.
Na jaké stránce? Prostě ten počítač vypni, pak ho znovu zapni a při startu mačkej F8 (omlouvám se za chybu).
doplněno 25.07.13 12:54:Omlouvám se, F2 tě asi dostalo do BIOSu. Správná klávesa je F8.
Stalo se jen to, že mám hrozně moc přiblíženou obrazovku a zastaralý typ spodní lišty s nabídkou start. Upload obrázků atd. stále nefunguje... Jak mám nouzový režim vypnout?
Já nevím proč, ale nejde mi poslat ani email... Můžu to zkusit dát sem? (i když to asi nepůjde, protože je to celkem dlouhé)
Sice to nemám rád, protože to patří jen ke tvému počítači (nic pro ostatní), ale můžeš.
doplněno 25.07.13 14:42:Tak to vlož sem, není nutná registrace. Po vyřešení to smažu.
To už asi nebude potřeba. Zkusila jsem vypnout firewall a najednou vše jde. Upload obrázků sice trvá trošku déle, ale stránka se přeci jen načte. Takže problém je zřejmě vyřešen Děkuju všem za pomoc i když jsem si vlastně pomohla já:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.