Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo prosím proč se mi objevuje toto okno ,když chci spustit správce zařízení? Dík. Přikládám obrázek
![Správce zařízení]()

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
novak*
bohužel, objeví se mi tabulka místní správa počítače,ale když v ní otevřu správce zařízení,tak je tam zas ta hláška.
novak*
dělal jsem spybot a avast. Měl jsem tam trojský koně,ale dělá mi to i po vyčištění. Píšeš přeinstaluj windows - to ale znamená udělat formát disku ne?
No tak stačila by určitě i opravná instalace bez formatovaní a bez ztráty dat (bez záruky). Co máš v start/spustit/msconfig a záložka po spuštění?
novak*
tak to už asi nezjistim. Už se mi místo nabídky přihlášení do plochy vždy zrestartuje a nabídne mi spustit v nouzovim atd,ale jde to pořád dokola. Dá se v tomto stavu provést opravná instalace windows?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]