Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava OS

Od: neprox* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, potřebuji opravit instalaci XP professional, zvolím na CD novou instalaci, po restartu spustím konzoli pro opravení systému (chci jen opravit ne znovu instalovat), poté zvolím konkrétní OS z nabídky (beztak jen jeden) a zadám heslo administrátora, poté tam naskočí E:/Windows/ a nic to nedělá, nevíte čím to?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
čím to? Je to tím že jsi nedal opravnou instalaci ale jak už jsi řekl konzoli pro zotavení systému...musíš ještě dál poklačovat- ono to najde tvou instalaci woken a tam dáš teprve to R a tim spustíš opravnou instalaci...psal jsem to tu už snad 10x takže jestli jsi to nepochopil tak zadej tady do vyhledávání opravná instalace a vyber si text co ti vyhovuje *smich*
neprox*
hodnocení

to R nefunguje, a když dám výpis příkazů (help) tak nevím co z toho vybrat
Jakej help prosimtě? Tam žádnej neni,je to pořád v instalátoru woken
Tady to máš jinak: spustit instalaci winxp (pak enter-pokračovat a pak někdy se to zeptá jestli opravit nebo instalovat- dát R- opravit a vono to projede instalaci a nahradí nějaký systémový soubory- o nic jsem tim nepřišel (ani o ovladače),tak to přinejhoršim zkus (bez záruky ale samo záloha je záloha),řekl bych že je to něco jako setupcor u win9x pokud to znáš
Pořád spouštíš něco jiného NELEZ DO TÉ KONZOLE! Tu konzoli musíš přeskočit a až ti to najde wokna tak jde zvolit R a tim pustis opravu,nemyslim tim až to najde wokna v konzoli!
neprox*
hodnocení

Tak se mi to povedlo a splnilo to očekávání, dík
Ale bacha...neni to samospásné a taky to přepíše pár věcí...počítej z nutnou reistalací napříkladt DirectX...pak třebas explorer pokud neni v instalačce nejnovější atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]