Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nádržka na odpadní inkoust je plná

Od: pako0508* odpovědí: 10 změna:

mohl by mi někdo poradit jak to funguje u Canonn Pixma MG 6250? Taky mi to přestalo jet z důvodu hlášky nádržka na odpadní inkoust je plná. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se viz odkaz. Je tam asi několik návodů a třeba se některý bude hodit i pro Vás.

Budete si to muset dobře pročíst a vyzkoušet. Zdravím!

poradte.cz/...

jinx*
hodnocení

0x

"waste ink absorber full ---error message 6C10"

Uzivatelsky nepristupna.Jedna sa o vymenu absorberu odsateho atramentu ktory odsala cistiaca jednotka.

Pri vypnuti zapnuti alebo resete tlaciarne sa odsava (precistuju sa trysky) atrament pomocou "purge unit" a hadickami alebo inym sposobom je odvadzany do filcoveho absorbera umiestneneho pod mechanikou.Podla popisu ktory som sa docital dalej je potrebna vymena samotnej "purge unit" ja osobne som tieto menil sporadicky.Ide o to ze zmes atramentu ktory zasycha medzi oz.kolesami moze sposobit to ze budu chodit velmi tazko az sa polame sukolie (z minulosti hlavne seria HP Deskjet 9XX)Takze staci poriadne vyumyvat vstreknut do odsavacieho piestu trochu (2 kvapky ) WD a pretacat naprazdno.

Pre objasnenie purge unit je miesto kde zaparkuje vozik s naplnami pri vypnuti.

Samotne filce sa menit musia.Stalo sa mi ze zakaznik doniesol tlaciaren vo vreci a vytekalo to z nej *smich*.

Pocitadlo sa resetne pomocou SW alebo kombinacou tlacidiel ale to uz musi servis.

hodnocení

0x

Ona nádržka není vůbec plná, to jsou letité zkušenosti... vše je to o tom že výrobce musí donutit zákazníka ke kšeftu...

Nevím jak je to u canonu ale u jiných spíše levnějších kousků i značek vám tom neudělají, je to ten nejjednodušší systém jak prodat nový kus.

bonie*
hodnocení

0x

Nevím jaké mám číslo ale canon pixma to je. Také se mi začala objevovat tahle hláška i když vím, že je to pitomost, neb tam nic takového není - u mé tiskárny, je z roku nebreč.

Tiskárnu vypnu, vytáhnu kabel od elektriky, zmáčknu a držím knoflík na zapnutí a zároven zastrčím kabel do elektriky, pak knoflík pustím.

Tohle jsem našla na netu, pro jistotu tiskárnu nevypínám pokud fakt nemusím, protože umí i jiné hlášky nad nimiž jen nevěřícně kroutíme doma hlavou :D Ale jak říkám, mám muzejní kus.

bonie:

není to nádržka, ale absorbční matriál podobný filcu rozprostřený po celém dně tiskárny, nebo si myslíš, že inkoust odsávaný z trysek mizí někam mimo naší dimenzi? Už se to zde na poradně řešilo milionkrát. A mohu tě ubezpečit že to mají i "stoleté" tiskárny.

bonie*

na dně tiskárny je holý plast

nic co by se podobalo čemukoli savému tam fakt není,hledali jsme, pátrali, nenašli nic co by jakýmkoli způsobem mohlo cokoli zachycovat, ani nádržka ani vatička a dokonce ani nic co by připomínalo filc. Prostě tam není nic, jen plast a sem tam kov. Jo, bývá to občas dost zas... špiněné *hi*

Byla rozebraná skoro na prvosoučástky :D neb jsem remcala, že když to píše, musí tam být.

Já to neřeším, ta hláška je součástí i jiných hlášek a začaly se vyskytovat po přechodu na 64bit, tak 15 let bez problémů a najednou to dělá na můj notas, na klukovo 32bit ne.

A kam vyusťuje trubička čistícího čerpadla? Ten filc měla i prastará Canon Bublejet 1000 a ta byla hodně jednoduchá :D

Není ta tiskárna jehličková *haha*

bonie*

*smich* a věř nebo ne ani traktor už nemá :D

*pivo*

Kam vede hadička čerpadla čištění trysek? Je to vůbec Canon?

111®
hodnocení

0x

koukni u mne na stránky, jak jsem točistil já.. telefon.unas.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]