Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Začínám s malováním / kreslením a rozhod jsem se pro koupi grafického tabletu. Teprve s tím začínám, takže nepotřebuju nic extra. Důležité je, aby byl cenově dostupný a vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Cena max. 1500. Na heureka.cz mi vyšlo asi 20 tabletů za skvělou cenu ale všechny e stejným popisem, tak nechci koupit nějakej krám, co se mi po 2 letech rozbije. Navíc se v tom vůbec nevyznám, takže se bojím, abych nekoupuil nějakou hloupou kancelářskou destičku na podepisování smluv :D Děkuji předem za odpovědi a rady.
Dobrý den, zkuste se podívat viz odkaz. Nedávno zde byl podobný dotaz a je tam již něco o tom napsáno. Jinak bych se zaměřil pouze na tablety Wacom Bamboo, které jsou považovány za špičku.
Vám bude asi stačit jen tablet s funkcí pen. Funkce touch je pro ovládání dotykem. Zdravím!
doplněno 21.05.13 18:28:Zkuste si o tom něco přečíst viz odkaz. Je tam hodně informací a budete mít ve výběru jasněji.
To bych potřeboval vědět k čemu je funkce touch. Je hodně důležitá? (třeba pro stínování) nebo se dá kreslit i bez ní. To je teď pro mě asi nejdůležitější věc při výběru. Jinak bych se nebál koupit i něco levnějšího například od Genius. Nepotřebuju pro začátek zrovna nejlepší značku a Genius je záruka kvality (a výdrže).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.